Teknoloji Meraklıları İçin Kaçırılmaz Fuar Adana’da Açılıyor

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2543+ kez okundu.
 

Teknoloji Meraklıları İçin Kaçırılmaz Fuar Adana’da Açılıyor

    Çocukları erken yaşlardan itibaren araştırmaya, merak etmeye, tüketmekten çok üretmeye, takip etmeye, sabırlı ve meraklı olmaya yönlendiren “Maker”(üreten kişi) teknolojilerine olan ilgi ve merak gittikçe artarken, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu alana ilgi duyanları fuarda buluşturuyor.   Birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile minik ziyaretçilerinin gönlünü fetheden Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez Çukurova Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği (ÇUBİTED) işbirliği ile Maker Teknoloji Fuarı’nda bir araya getirecek. Minikler, Optimum AVM’nin zemin katında, 12 Ocak Cuma günü açılacak olan Maker Teknoloji Atölyesi’nde, hayal dünyalarında kurguladıkları tasarımları hayata geçirmenin yanı sıra gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak.   Çocukları ezberci eğitim ve test mantığından kurtaran, bakarak değil yaparak öğrenmeye teşvik eden, problemlere daha hızlı ve daha pratik çözümler geliştirmeye yönlendiren Maker Teknoloji Atölyesi’nde kodlama, robotik üretim ve 3D tasarımları eğlenerek öğrenecek olan çocuklar, birbirinden ilginç tasarımlarını sergileme fırsatı da bulacak.   ÇUBİTED ile Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi işbirliğiyle düzenlenecek Maker Teknoloji Fuarı’nda teknoloji, robotik ve fen konularındaki projeler tanıtılacak. Fuarda, tüm özel ve devlet okulları  kendi stantlarını ücretsiz açıp projelerini sergileyecekler. 3 gün sürecek olan fuar, 14 Ocak Pazar günü sona erecek.        

 

 

Çocukları erken yaşlardan itibaren araştırmaya, merak etmeye, tüketmekten çok üretmeye, takip etmeye, sabırlı ve meraklı olmaya yönlendiren “Maker”(üreten kişi) teknolojilerine olan ilgi ve merak gittikçe artarken, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu alana ilgi duyanları fuarda buluşturuyor.

 

Birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile minik ziyaretçilerinin gönlünü fetheden Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez Çukurova Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği (ÇUBİTED) işbirliği ile Maker Teknoloji Fuarı’nda bir araya getirecek. Minikler, Optimum AVM’nin zemin katında, 12 Ocak Cuma günü açılacak olan Maker Teknoloji Atölyesi’nde, hayal dünyalarında kurguladıkları tasarımları hayata geçirmenin yanı sıra gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak.

 

Çocukları ezberci eğitim ve test mantığından kurtaran, bakarak değil yaparak öğrenmeye teşvik eden, problemlere daha hızlı ve daha pratik çözümler geliştirmeye yönlendiren Maker Teknoloji Atölyesi’nde kodlama, robotik üretim ve 3D tasarımları eğlenerek öğrenecek olan çocuklar, birbirinden ilginç tasarımlarını sergileme fırsatı da bulacak.

 

ÇUBİTED ile Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi işbirliğiyle düzenlenecek Maker Teknoloji Fuarı’nda teknoloji, robotik ve fen konularındaki projeler tanıtılacak. Fuarda, tüm özel ve devlet okulları  kendi stantlarını ücretsiz açıp projelerini sergileyecekler. 3 gün sürecek olan fuar, 14 Ocak Pazar günü sona erecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.