Temizlik Ve Diş sağlığı Önemli

28.10.2019 - 13:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2136+ kez okundu.
 

Temizlik Ve Diş sağlığı Önemli

  Adana Taşköprü Lions Kulübü,  2.İnönü İlköğretim öğrencilerine temizlikle ilgili bilgi verirken 200 adet diş macunu, sabun ve şampuandan oluşan sağlık paketi dağıtımını gerçekleştirdiler. Uzmanlar tarafından verilen bilgilendirme seminerine ilgi yoğundu. Öğrencilerin ilgileri ve cana yakınlıları günün anlam ve önemini taçlandırdı. Dönem başkanı Ln. Nurcan Özdemir;  ‘‘ Her şey temel eğitimle başlar biz de kulüp olarak önce çocuk dedik. Bize desteklerini esirgemeyen sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Çocukların ilgi ve coşkusu bizi yüreklendirdi. Dönem bitmeden birkaç okulda da bu etkinliği yapmayı planlıyoruz. Ayrıca okul yönetimine de böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ederiz’’ dedi. Etkinlik sağlık paketlerinin dağıtımıyla son buldu.

 

Adana Taşköprü Lions Kulübü,  2.İnönü İlköğretim öğrencilerine temizlikle ilgili bilgi verirken 200 adet diş macunu, sabun ve şampuandan oluşan sağlık paketi dağıtımını gerçekleştirdiler.

Uzmanlar tarafından verilen bilgilendirme seminerine ilgi yoğundu. Öğrencilerin ilgileri ve cana yakınlıları günün anlam ve önemini taçlandırdı.

Dönem başkanı Ln. Nurcan Özdemir;  ‘‘ Her şey temel eğitimle başlar biz de kulüp olarak önce çocuk dedik. Bize desteklerini esirgemeyen sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Çocukların ilgi ve coşkusu bizi yüreklendirdi. Dönem bitmeden birkaç okulda da bu etkinliği yapmayı planlıyoruz. Ayrıca okul yönetimine de böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Etkinlik sağlık paketlerinin dağıtımıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.