TEŞEKKÜR ETTİ

SİYASET 14.06.2018 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2506+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Ramazan bayramında ayrıştırma ve ötekileştirmeden uzak durulması çağrısında bulundu Tümer, milletin bayramını kutladı “Bayramınız kardeşçe olsun” Tümer, hemşehrilerine teşekkür etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, milletin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın birliğe, bütünlüğe ve kardeşlik duygularının pekişmesine müjde olmasını dileyen Tümer, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibariyle daha çok huzura ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Alım gücü düşen vatandaşların hayat pahalılığı karşısında çaresiz kaldığını vurgulayan Tümer, yoksulluk nedeniyle binlerce ailenin çocuklarının isteklerini yerine getiremediğini, çocukları için bayramlık alamadığını vurguladı. Türkiye’nin son yıllarda ekonomik ve sosyal potansiyelini iyi değerlendiremediğini, ayrıştırma ve ötekileştirme politikalarının vatandaşlar üzerinde ciddi bir yıkıma neden olduğunu belirten Tümer, “Ramazan Bayramı milletimiz için bir umut kapısı olsun. Türkiye, tarımda, sanayide, turizmde, insani değerlerde dünyanın en güzel ve en önemli ülkelerinden biri olmasına rağmen tüm bu alanlardaki potansiyelimizi maalesef doğru kullanamıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve atalarımızın yoksulluğa, yokluğa ve işgallere rağmen büyük bir mücadele örneği sergileyerek bize emanet ettiği, gelecek nesillere de sağlıklı bir şekilde teslim etmemiz gereken güzel ülkemizi hep birlikte, el ele, yürek yüreğe aydınlık yarınlara taşıyalım” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Adanalı hemşehrilerine ve basın mensuplarına da seslenen Tümer, "25. ve 26. dönem milletvekilliği görevim boyunca desteğinizi esirgemediniz. Hak, hukuk, adalet mücadelemizde asla yalnız değildik.  Atatürk'ün gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygularla huzurlu, çağdaş, barış ve kardeşlik ikliminde bir bayram geçirmenizi diler, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Ramazan bayramında ayrıştırma ve ötekileştirmeden uzak durulması çağrısında bulundu Tümer, milletin bayramını kutladı “Bayramınız kardeşçe olsun” Tümer, hemşehrilerine teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, milletin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın birliğe, bütünlüğe ve kardeşlik duygularının pekişmesine müjde olmasını dileyen Tümer, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibariyle daha çok huzura ihtiyaç duyduğunu vurguladı.
Alım gücü düşen vatandaşların hayat pahalılığı karşısında çaresiz kaldığını vurgulayan Tümer, yoksulluk nedeniyle binlerce ailenin çocuklarının isteklerini yerine getiremediğini, çocukları için bayramlık alamadığını vurguladı.
Türkiye’nin son yıllarda ekonomik ve sosyal potansiyelini iyi değerlendiremediğini, ayrıştırma ve ötekileştirme politikalarının vatandaşlar üzerinde ciddi bir yıkıma neden olduğunu belirten Tümer, “Ramazan Bayramı milletimiz için bir umut kapısı olsun. Türkiye, tarımda, sanayide, turizmde, insani değerlerde dünyanın en güzel ve en önemli ülkelerinden biri olmasına rağmen tüm bu alanlardaki potansiyelimizi maalesef doğru kullanamıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve atalarımızın yoksulluğa, yokluğa ve işgallere rağmen büyük bir mücadele örneği sergileyerek bize emanet ettiği, gelecek nesillere de sağlıklı bir şekilde teslim etmemiz gereken güzel ülkemizi hep birlikte, el ele, yürek yüreğe aydınlık yarınlara taşıyalım” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Adanalı hemşehrilerine ve basın mensuplarına da seslenen Tümer, "25. ve 26. dönem milletvekilliği görevim boyunca desteğinizi esirgemediniz. Hak, hukuk, adalet mücadelemizde asla yalnız değildik.  Atatürk'ün gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygularla huzurlu, çağdaş, barış ve kardeşlik ikliminde bir bayram geçirmenizi diler, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.