TESK Genel Başkanvekili Aksak'tan Başkan Sözütek'e ziyaret

GÜNDEM 16.01.2020 - 13:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1839+ kez okundu.
 

TESK Genel Başkanvekili Aksak'tan Başkan Sözütek'e ziyaret

  TESK Genel Başkanvekili M. Burhan Aksak, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (Adana ESOB) ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'le görüştü. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı M. Burhan Aksak,  bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere havayolu ile Adana'ya geldi. TESK Genel Başkanvekili Aksak, Şakirpaşa Havaalanında Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkanvekili Mustafa Göktaş ve Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış tarafından karşılandı. Program öncesi Adana ESOB'a nezaket ziyaretinde bulunan TESK Başkanvekili M. Burhan Aksak, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş'la bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, TESK Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı M. Burhan Aksak'a, MEKSA Vakfı Genel Sekreteri Hasan Erkan ve MEKSA Vakfı İdari İşler Sorumlusu Erden Divir de eşlik etti. TESK Genel Başkanvekili Aksak, Adana ESOB'u ziyaretinin ardından Birlik Başkanı Sözütek'le birlikte MEKSA Vakfı ve ILO işbirliğinde, Suriyeli sığınmacılara yönelik Şirinpark Otelde düzenlenen, "Temel İşgücü Piyasası Becerileri Eğitimine" katıldı. TESK Genel Başkanvekili Aksak burada yaptığı konuşmada eğitimin önemine dikkat çekti.  Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de konuşmasında, eğitime katılan Suriyeli kursiyerlere Türkçeyi iyi öğrenmeleri tavsiyesinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.    

 

TESK Genel Başkanvekili M. Burhan Aksak, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (Adana ESOB) ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'le görüştü.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı M. Burhan Aksak,  bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere havayolu ile Adana'ya geldi. TESK Genel Başkanvekili Aksak, Şakirpaşa Havaalanında Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkanvekili Mustafa Göktaş ve Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış tarafından karşılandı.

Program öncesi Adana ESOB'a nezaket ziyaretinde bulunan TESK Başkanvekili M. Burhan Aksak, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş'la bir süre sohbet etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, TESK Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı M. Burhan Aksak'a, MEKSA Vakfı Genel Sekreteri Hasan Erkan ve MEKSA Vakfı İdari İşler Sorumlusu Erden Divir de eşlik etti.

TESK Genel Başkanvekili Aksak, Adana ESOB'u ziyaretinin ardından Birlik Başkanı Sözütek'le birlikte MEKSA Vakfı ve ILO işbirliğinde, Suriyeli sığınmacılara yönelik Şirinpark Otelde düzenlenen, "Temel İşgücü Piyasası Becerileri Eğitimine" katıldı. TESK Genel Başkanvekili Aksak burada yaptığı konuşmada eğitimin önemine dikkat çekti. 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de konuşmasında, eğitime katılan Suriyeli kursiyerlere Türkçeyi iyi öğrenmeleri tavsiyesinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.