The North Face doğa sporlarını şehrin tam kalbine taşıyor

SPOR 05.05.2018 - 08:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1580+ kez okundu.
 

The North Face doğa sporlarını şehrin tam kalbine taşıyor

5-6 Mayıs’taki Sweatfest 2018 Tersane İstanbul Haliç’te The North Face doğa sporlarını şehrin tam kalbine taşıyor     Outdoor sporların vazgeçilmez markası The North Face, doğa sporlarını şehirle buluşturmaya hazırlanıyor. 5-6 Mayıs tarihleri arasında Tersane İstanbul Haliç’te düzenlenecek spor festivali Sweatfest 2018’de doğa sporları için deneyim alanları yaratacak, kendi konularında Türkiye’nin önde gelen isimlerini konuk edecek.     #TheNorthFace, #SweatFest 2018’de doğa sporları ve doğada yaşam ile ilgili unutulmaz deneyimler yaşatacak.  5-6 Mayıs tarihleri arasında Tersane İstanbul Haliç’te düzenlenecek Sweatfest 2018’deki The North Face çadırında sporseverler, doğa sporlarının vazgeçilmez kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlarını incelemenin yanı sıra kendi alanında uzman isimlerin düzenlediği çeşitli etkinlik ve deneyim alanlarındaki sportif etkinliklere katılma fırsatı bulacaklar.   İki gün boyunca sürecek etkinlikler arasında   Türkiye’nin önde gelen profesyonel dağcılarından Tunç Fındık ve tırmanış sporcuları Öztürk Kayıkçı ile Zorbey Aktuyun eşliğinde tırmanma aktivitesi; Ercan Çimenay eşliğinde gerçekleştirilecek sabah sporu, Slackline Turkey ekibi ile ip üzerinde dengede yürüme çalışması, fotoğrafçı Mustafa Seven ile de doğa fotoğrafçılığı sohbetleri yer alıyor.    Cesur kadınların hareketi #SheMovesMountains The North Face, Sweatfest 2018 kapsamında kısa bir süre önce başlattığı “She Moves Mountains” isimli yeni küresel kampanyasını da tanıtacak. “She Moves Mountains” hareketinde maceracı, kâşif, dağcı, kaya tırmanıcısı, ultra maraton koşucusu, aktivist, bilim insanı ve müzisyen cesur kadınların hikayelerini dünyaya anlatan The North Face, kadınlara doğaya çıkmaları için ilham ve motivasyon veriyor ve yüksek performansla tasarımı birleştiren spor kıyafet ve aksesuarları sunuyor.        

5-6 Mayıs’taki Sweatfest 2018 Tersane İstanbul Haliç’te

The North Face
doğa sporlarını şehrin tam kalbine taşıyor

 

 

Outdoor sporların vazgeçilmez markası The North Face, doğa sporlarını şehirle buluşturmaya hazırlanıyor. 5-6 Mayıs tarihleri arasında Tersane İstanbul Haliç’te düzenlenecek spor festivali Sweatfest 2018’de doğa sporları için deneyim alanları yaratacak, kendi konularında Türkiye’nin önde gelen isimlerini konuk edecek.

 

 

#TheNorthFace, #SweatFest 2018’de doğa sporları ve doğada yaşam ile ilgili unutulmaz deneyimler yaşatacak.  5-6 Mayıs tarihleri arasında Tersane İstanbul Haliç’te düzenlenecek Sweatfest 2018’deki The North Face çadırında sporseverler, doğa sporlarının vazgeçilmez kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlarını incelemenin yanı sıra kendi alanında uzman isimlerin düzenlediği çeşitli etkinlik ve deneyim alanlarındaki sportif etkinliklere katılma fırsatı bulacaklar.

 

İki gün boyunca sürecek etkinlikler arasında   Türkiye’nin önde gelen profesyonel dağcılarından Tunç Fındık ve tırmanış sporcuları Öztürk Kayıkçı ile Zorbey Aktuyun eşliğinde tırmanma aktivitesi; Ercan Çimenay eşliğinde gerçekleştirilecek sabah sporu, Slackline Turkey ekibi ile ip üzerinde dengede yürüme çalışması, fotoğrafçı Mustafa Seven ile de doğa fotoğrafçılığı sohbetleri yer alıyor. 

 

Cesur kadınların hareketi #SheMovesMountains

The North Face, Sweatfest 2018 kapsamında kısa bir süre önce başlattığı “She Moves Mountains” isimli yeni küresel kampanyasını da tanıtacak. “She Moves Mountains” hareketinde maceracı, kâşif, dağcı, kaya tırmanıcısı, ultra maraton koşucusu, aktivist, bilim insanı ve müzisyen cesur kadınların hikayelerini dünyaya anlatan The North Face, kadınlara doğaya çıkmaları için ilham ve motivasyon veriyor ve yüksek performansla tasarımı birleştiren spor kıyafet ve aksesuarları sunuyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.