TOROS KAPLANI 5 MAÇTA "SIFIR" ÇEKTİ!

SPOR 31.12.2020 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1004+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI 5 MAÇTA "SIFIR" ÇEKTİ!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Covid-19'dan kurtulduğu günden bu yana (13 Aralık Pazar günü) oynadığı 5 karşılaşmada taraftarının yüzünü güldürmedi. Toros kaplanı, bu hafta deplasmanda ligin 3. sırasındaki Samsunspor oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ise başladı.  Adanaspor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 8 de mağlubiyet aldı. turuncu beyazlılar, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 23 gol gördü, puanı ise 12 oldu.  Covid vakaları sebebiyle sıkıntılı günler yaşayan Adanaspor 14. haftadan bu yana ise ertelenen maçların da olduğu karşılaşmalarda gülmedi.  Adanaspor 14. haftada deplasmanda Altay'a 4-1'lik skorla yenildi. Toros kaplanı, ligin 15. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Ümraniyespor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.  Turuncu beyazlılar, ligin 9. haftasında ertelenen Menemen Belediyespor maçında kendi sahasında 3-2'lik skorla yenildi.  Adanaspor 16. haftada, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmada Bandırmaspor'a 2-1 yenildi.  Turuncu beyazlılar, ligin ertelenen 11. hafta maçında da kendi sahasında Boluspor'a 3-2'lik skorla boyun eğdi.  Adanaspor, 3 Ocak Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar bu maça da "galibiyet parolası" ile çıkacak.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Covid-19'dan kurtulduğu günden bu yana (13 Aralık Pazar günü) oynadığı 5 karşılaşmada taraftarının yüzünü güldürmedi. Toros kaplanı, bu hafta deplasmanda ligin 3. sırasındaki Samsunspor oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ise başladı. 


Adanaspor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 8 de mağlubiyet aldı. turuncu beyazlılar, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 23 gol gördü, puanı ise 12 oldu. 

Covid vakaları sebebiyle sıkıntılı günler yaşayan Adanaspor 14. haftadan bu yana ise ertelenen maçların da olduğu karşılaşmalarda gülmedi. 

Adanaspor 14. haftada deplasmanda Altay'a 4-1'lik skorla yenildi.

Toros kaplanı, ligin 15. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Ümraniyespor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. 

Turuncu beyazlılar, ligin 9. haftasında ertelenen Menemen Belediyespor maçında kendi sahasında 3-2'lik skorla yenildi. 

Adanaspor 16. haftada, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmada Bandırmaspor'a 2-1 yenildi. 

Turuncu beyazlılar, ligin ertelenen 11. hafta maçında da kendi sahasında Boluspor'a 3-2'lik skorla boyun eğdi. 

Adanaspor, 3 Ocak Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu beyazlılar bu maça da "galibiyet parolası" ile çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.