Toros kaplanı ilk yendiği Altay’a bileniyor!

SPOR 17.02.2021 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1918+ kez okundu.
 

Toros kaplanı ilk yendiği Altay’a bileniyor!

    TFF. 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında 5-2'lik skorla Altınordu'yu yenen turuncu beyazlılar, bu karşılaşmadan da galibiyetle dönmek istiyor.  Geçen hafta, Süper Lig'e çıkma mücadele veren Adana Demirspor'la Adana derbisinde karşılaşan turuncu beyazlılar, güzel bir oyun sergiledi. 2-1'lik skorla öndeyken, son dakika gelen golle beraberlikle stattan ayrılan Adanaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Emrah Bayraktar yönetiminde sürdürüyor.  Karşılaşma 20 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak.  Ligin 12. sırasındaki Adanaspor'un 21 maçta 25 puanı bulunuyor.
 
 
TFF. 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında 5-2'lik skorla Altınordu'yu yenen turuncu beyazlılar, bu karşılaşmadan da galibiyetle dönmek istiyor. 
Geçen hafta, Süper Lig'e çıkma mücadele veren Adana Demirspor'la Adana derbisinde karşılaşan turuncu beyazlılar, güzel bir oyun sergiledi. 2-1'lik skorla öndeyken, son dakika gelen golle beraberlikle stattan ayrılan Adanaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Emrah Bayraktar yönetiminde sürdürüyor. 
Karşılaşma 20 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak. 
Ligin 12. sırasındaki Adanaspor'un 21 maçta 25 puanı bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.