Toros kaplanına ‘teknik’ değişiklik yaradı: 5-2

SPOR 31.01.2021 - 18:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1450+ kez okundu.
 

Toros kaplanına ‘teknik’ değişiklik yaradı: 5-2

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Teknik Direktör Emrah Bayraktar’ın yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Eskişehirspor’u farklı yendi.  Lig’in 19. haftasında turuncu beyazlılar, rakibi Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Toros kaplanına 3 puan kazandıran goller 21. dakikada Ergin Keleş, 27 ve 48. dakikada ve 76’da Ognjen Ozegovic, 45’nci dakikada ise Ahmethan Köse‘den geldi. Eskişehir ise 57. dakikada Hamed Sholaja ile 90. dakikada Mehmet Özcan‘dan ile gole kavuştu. Adanaspor, bu sonuçla puanını 24’e çıkardı. Adanaspor geçen hafta teknik direktör Yunus Murat Ceylan ile yollarını ayırmış, Emrah Bayraktar’la anlaşma imzalamıştı.  Adanaspor, yeni aldığı galibiyetle ligde 19 maçtaki galibiyetini 7’ye puanını 24’e çıkardı.  Turuncu beyazlılar, 7 Şubat Pazar günü 13.30’da ise deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Teknik Direktör Emrah Bayraktar’ın yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Eskişehirspor’u farklı yendi. 

Lig’in 19. haftasında turuncu beyazlılar, rakibi Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Toros kaplanına 3 puan kazandıran goller 21. dakikada Ergin Keleş, 27 ve 48. dakikada ve 76’da Ognjen Ozegovic, 45’nci dakikada ise Ahmethan Köse‘den geldi. Eskişehir ise 57. dakikada Hamed Sholaja ile 90. dakikada Mehmet Özcan‘dan ile gole kavuştu. Adanaspor, bu sonuçla puanını 24’e çıkardı. Adanaspor geçen hafta teknik direktör Yunus Murat Ceylan ile yollarını ayırmış, Emrah Bayraktar’la anlaşma imzalamıştı. 
Adanaspor, yeni aldığı galibiyetle ligde 19 maçtaki galibiyetini 7’ye puanını 24’e çıkardı. 
Turuncu beyazlılar, 7 Şubat Pazar günü 13.30’da ise deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.