TREN KAZASI YÜREĞİMİZİ YAKTI!

GÜNDEM 09.07.2018 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1940+ kez okundu.
 

TREN KAZASI YÜREĞİMİZİ YAKTI!

  Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde raydan çıkan yolcu treni devrildi. Kazada, 24 kişi hayatını kaybetti, 318 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Ersen Gül, Serhat Şahin, Melek Tuna, Ayşe Başaran, Ergün Kerpiç, Hakan Sel, Oğuz Arda Sel, Özge Nur Dikmen, Gülce Dikmen, Sena Köse, İrfan Kurt, Mavinur Tiflizden, Bahar Koçman, Yağmur Laçin, Özcan Cesur, Derya Kurtuluş, Beren Kurtuluş, Emel Duman, Bihter Bilgin, Ömer Alperen Can, Seyfi Ergül, Zübeyde Seven, Gani Kartal ve Rubize Kartal. Bu arada, tren kazasında ölenlerden bazıları gözyaşlarıyla toprağa verildi. Edirne Uzunköprü'den teyzeleri Derya Güvenç Kurtuluş, Emel Güvenç Duman ve 10 aylık kuzeni Beren Kurtuluş ile birlikte akraba ziyaretinden dönerken tren kazasında hayatını kaybeden Bihter Bilgin için Çorlu Merkez Otogar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Bilgin’in cenazesi Çorlu Havuzlar Mezarlığı'na defnedildi. Derya Güvenç Kurtuluş, Emel Duman ve yeğenleri 10 aylık Beren Kurtuluş için de ikindi namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Kazada hayatını kaydeden Özcan Cesur da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde raydan çıkan yolcu treni devrildi. Kazada, 24 kişi hayatını kaybetti, 318 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Ersen Gül, Serhat Şahin, Melek Tuna, Ayşe Başaran, Ergün Kerpiç, Hakan Sel, Oğuz Arda Sel, Özge Nur Dikmen, Gülce Dikmen, Sena Köse, İrfan Kurt, Mavinur Tiflizden, Bahar Koçman, Yağmur Laçin, Özcan Cesur, Derya Kurtuluş, Beren Kurtuluş, Emel Duman, Bihter Bilgin, Ömer Alperen Can, Seyfi Ergül, Zübeyde Seven, Gani Kartal ve Rubize Kartal.
Bu arada, tren kazasında ölenlerden bazıları gözyaşlarıyla toprağa verildi. Edirne Uzunköprü'den teyzeleri Derya Güvenç Kurtuluş, Emel Güvenç Duman ve 10 aylık kuzeni Beren Kurtuluş ile birlikte akraba ziyaretinden dönerken tren kazasında hayatını kaybeden Bihter Bilgin için Çorlu Merkez Otogar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Bilgin’in cenazesi Çorlu Havuzlar Mezarlığı'na defnedildi. Derya Güvenç Kurtuluş, Emel Duman ve yeğenleri 10 aylık Beren Kurtuluş için de ikindi namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Kazada hayatını kaydeden Özcan Cesur da son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.