Trepezzi uluslararası pazarda tarih yazıyor

EKONOMİ 12.07.2019 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1320+ kez okundu.
 

Trepezzi uluslararası pazarda tarih yazıyor

    Trepezzi, Harvey Nichols ve Bloomingdale’s gibi ulaşılabilir lüksün gözde markalarının Orta Doğu’daki temsilcisi, lüks perakende markası Al Tayer ile anlaşma imzalayarak ürünlerini bölgedeki 6 ülkede pazara sunmaya başladı.  Anlaşma kapsamında Trepezzi’nin özgün tasarımları şimdiden Al Tayer çizgisinin online platformdaki yansıması Ounass.com’da dünya moda tutkunlarıyla buluştu.  İlerleyen dönemde Trepezzi koleksiyonlarının Harvey Nichols Dubai, Bloomingdale’s Dubai ve Bloomingdale’s Kuveyt gibi Al Tayer’e bağlı mağazalarda satışa sunulması da planlanıyor.   Söz konusu işbirliği ile dünyada ilk kez bir modest mayo markası, ayrıcalıklı lüks mağaza zincirlerinde kendine yer buluyor. Trepezzi bu gelişmeyle modest mayo ve plaj giyiminde tarih yazıyor.         Lüks mayo ve plaj giyimine yepyeni bir soluk getiren Trepezzi, moda dünyasının en prestijli tasarımcıları ve en özgün markalarıyla çalışan global mağaza zincirleriyle gerçekleştirdiği iş birlikleriyle uluslararası moda dünyasını fethetmeye devam ediyor. Yüksek kaliteli lüks ithal kumaşlarıyla ikonik modeller yaratan ve ezber bozan tasarımlarıyla modest mayo ve plaj giyiminde sektör dinamiklerini değiştiren Trepezzi, Dubai merkezli lüks mağaza zinciri Al Tayer Insignia LLC ile imzaladığı anlaşmayla koleksiyonlarını dünyanın en ayrıcalıklı satış noktalarına taşıyor.   Orta Doğu’nun 6 ülkesinde Trepezzi tasarımları Anlaşma kapsamında Trepezzi koleksiyonları, lüks Al Tayer çizgisinin online platformdaki yansıması Ounass.com’da satışa sunularak Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere Orta Doğu’daki 6 ülkede moda tutkunlarıyla buluştu. Söz konusu girişimle dünyanın önde gelen erişilebilir lüks markaları arasındaki yerini sağlamlaştıran Trepezzi, önümüzdeki dönemde Al Tayer bünyesinde yer alan Harvey Nichols Dubai, Bloomingdale’s Dubai ve Bloomingdale’s Kuveyt gibi mağazalarda da satış noktalarıyla yer alacak.   Dünya modest giyim sektöründe bir ilk Dünya modest mayo sektörü için pazar dinamiklerini değiştiren söz konusu anlaşma ile Trepezzi aracılığıyla ilk kez bir modest mayo ve plaj giyimi markası dünyanın lüks mağaza zincirlerinde yer alma ayrıcalığını yakalıyor. Trepezzi böylece, dünya modest mayo ve plaj giyiminde önemli bir eşiği atlayarak pazarda tarih yazıyor.      Kişiye özel, ayrıcalıklı hizmetleriyle dünyanın en prestijli moda markalarının küratörlüğünü üstlenen Al Tayer’in çatısı altında koleksiyonlarını sergileyecek olan Trepezzi, lüksü ve özgünlüğü yaşamın merkezine koyan yaklaşımıyla modayı takip edenlerin değil, yaratanların markası olduğunu bu gelişmeyle bir kez daha ortaya koyuyor.       

 

 

Trepezzi, Harvey Nichols ve Bloomingdale’s gibi ulaşılabilir lüksün gözde markalarının Orta Doğu’daki temsilcisi, lüks perakende markası Al Tayer ile anlaşma imzalayarak ürünlerini bölgedeki 6 ülkede pazara sunmaya başladı.  Anlaşma kapsamında Trepezzi’nin özgün tasarımları şimdiden Al Tayer çizgisinin online platformdaki yansıması Ounass.com’da dünya moda tutkunlarıyla buluştu.  İlerleyen dönemde Trepezzi koleksiyonlarının Harvey Nichols Dubai, Bloomingdale’s Dubai ve Bloomingdale’s Kuveyt gibi Al Tayer’e bağlı mağazalarda satışa sunulması da planlanıyor.

 

Söz konusu işbirliği ile dünyada ilk kez bir modest mayo markası, ayrıcalıklı lüks mağaza zincirlerinde kendine yer buluyor. Trepezzi bu gelişmeyle modest mayo ve plaj giyiminde tarih yazıyor.  

 

 

 

Lüks mayo ve plaj giyimine yepyeni bir soluk getiren Trepezzi, moda dünyasının en prestijli tasarımcıları ve en özgün markalarıyla çalışan global mağaza zincirleriyle gerçekleştirdiği iş birlikleriyle uluslararası moda dünyasını fethetmeye devam ediyor. Yüksek kaliteli lüks ithal kumaşlarıyla ikonik modeller yaratan ve ezber bozan tasarımlarıyla modest mayo ve plaj giyiminde sektör dinamiklerini değiştiren Trepezzi, Dubai merkezli lüks mağaza zinciri Al Tayer Insignia LLC ile imzaladığı anlaşmayla koleksiyonlarını dünyanın en ayrıcalıklı satış noktalarına taşıyor.

 

Orta Doğu’nun 6 ülkesinde Trepezzi tasarımları

Anlaşma kapsamında Trepezzi koleksiyonları, lüks Al Tayer çizgisinin online platformdaki yansıması Ounass.com’da satışa sunularak Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere Orta Doğu’daki 6 ülkede moda tutkunlarıyla buluştu. Söz konusu girişimle dünyanın önde gelen erişilebilir lüks markaları arasındaki yerini sağlamlaştıran Trepezzi, önümüzdeki dönemde Al Tayer bünyesinde yer alan Harvey Nichols Dubai, Bloomingdale’s Dubai ve Bloomingdale’s Kuveyt gibi mağazalarda da satış noktalarıyla yer alacak.

 

Dünya modest giyim sektöründe bir ilk

Dünya modest mayo sektörü için pazar dinamiklerini değiştiren söz konusu anlaşma ile Trepezzi aracılığıyla ilk kez bir modest mayo ve plaj giyimi markası dünyanın lüks mağaza zincirlerinde yer alma ayrıcalığını yakalıyor. Trepezzi böylece, dünya modest mayo ve plaj giyiminde önemli bir eşiği atlayarak pazarda tarih yazıyor.   

 

Kişiye özel, ayrıcalıklı hizmetleriyle dünyanın en prestijli moda markalarının küratörlüğünü üstlenen Al Tayer’in çatısı altında koleksiyonlarını sergileyecek olan Trepezzi, lüksü ve özgünlüğü yaşamın merkezine koyan yaklaşımıyla modayı takip edenlerin değil, yaratanların markası olduğunu bu gelişmeyle bir kez daha ortaya koyuyor.     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.