Tuğba Özay'dan Balıklı Kaplıca Havuzunda Çay Keyfi

MAGAZİN 29.04.2017 - 01:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2268+ kez okundu.
 

Tuğba Özay'dan Balıklı Kaplıca Havuzunda Çay Keyfi

Şarkıcı Tuğba Özay, Sivas Kangal'daki Balıklı Kaplıca'yı ziyaret edip, içinde balıkların olduğu kaplıca havuzunda çay içti.
Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, Sivas'ın Kangal İlçesi'nde dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'yı ziyaret etti. HAVUZDA ÇAY İÇTİ Kangal Balıklı Kaplıca'ya özel bir hayranlığı olan ve fırsat buldukça kente gelerek kaplıcaya giden Tuğba Özay, bir program için geldiği Kayseri'den Sivas'a geçti. Kangal Balıklı Kaplıcası'na giden ve burada doktor balıkların yer aldığı havuzlara girerek stres atan şarkıcı Özay, işletmecilerin ikramını geri çevirmeyip, havuzda çay içti. ''GÜZELLİĞİMİ BU KAPLICAYA BORÇLUYUM" Balıklı Kaplıcayı çok sevndiğini ve sık sık ziyaret ettiğini belirten Özay, "Bu toprakları ve coğrafyayı çok seviyorum. Kayseri'ye gelmişken buraya da gelmek istedim. Buradaki doktor balıklar bütün stresimi alıyor. Ayrıca sedef, varis varsa çok iyi geliyor. Kimse bilmez ama ben ayda bir buraya geliyorum. Güzelliğimi bu kaplıcaya borçluyum" dedi.  
Şarkıcı Tuğba Özay, Sivas Kangal'daki Balıklı Kaplıca'yı ziyaret edip, içinde balıkların olduğu kaplıca havuzunda çay içti.

Eski manken ve şarkıcı Tuğba ÖzaySivas'ın Kangal İlçesi'nde dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'yı ziyaret etti.

HAVUZDA ÇAY İÇTİ

Kangal Balıklı Kaplıca'ya özel bir hayranlığı olan ve fırsat buldukça kente gelerek kaplıcaya giden Tuğba Özay, bir program için geldiği Kayseri'den Sivas'a geçti. Kangal Balıklı Kaplıcası'na giden ve burada doktor balıkların yer aldığı havuzlara girerek stres atan şarkıcı Özay, işletmecilerin ikramını geri çevirmeyip, havuzda çay içti.

''GÜZELLİĞİMİ BU KAPLICAYA BORÇLUYUM"

Balıklı Kaplıcayı çok sevndiğini ve sık sık ziyaret ettiğini belirten Özay, "Bu toprakları ve coğrafyayı çok seviyorum. Kayseri'ye gelmişken buraya da gelmek istedim. Buradaki doktor balıklar bütün stresimi alıyor. Ayrıca sedef, varis varsa çok iyi geliyor. Kimse bilmez ama ben ayda bir buraya geliyorum. Güzelliğimi bu kaplıcaya borçluyum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.