TÜMER, HIZLI BAŞLADI

GÜNDEM 27.01.2021 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1879+ kez okundu.
 

TÜMER, HIZLI BAŞLADI

  Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Tümer, projelerini açıklamasının ardından kendisine destek veren ekip arkadaşları arasında görev bölümü yaptı.  Tümer, emeklilerin toplumda daha fazla söz sahibi olmalarını istediklerini belirterek, yeni projelerinin emekli kesiminin yüzünü güldüreceğine inandığını anlattı. Her zaman planlı ve programlı işler yapmanın şart olduğunu aktaran başarılı işadamı Tümer, “Çıktığımız bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Ekip arkadaşlarımızla bir yol haritası çizdik, görev bölümü yaptık. Bundan sonra her emekli kardeşimize el uzatacak, dertlerine derman olmaya çalışacağız. Gün bugündür deyip yola koyulduk. Bana destek veren ve güvenen herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. TÜED’in merhum Başkanı Seyfi İyiyürek’i de rahmetle anan Mustafa Tümer, kendisinin emeklilerden alacağı güçle daha iyi projelerle TÜED’in adını yaşatacağını dile getirdi.

 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Tümer, projelerini açıklamasının ardından kendisine destek veren ekip arkadaşları arasında görev bölümü yaptı. 
Tümer, emeklilerin toplumda daha fazla söz sahibi olmalarını istediklerini belirterek, yeni projelerinin emekli kesiminin yüzünü güldüreceğine inandığını anlattı. Her zaman planlı ve programlı işler yapmanın şart olduğunu aktaran başarılı işadamı Tümer, “Çıktığımız bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Ekip arkadaşlarımızla bir yol haritası çizdik, görev bölümü yaptık. Bundan sonra her emekli kardeşimize el uzatacak, dertlerine derman olmaya çalışacağız. Gün bugündür deyip yola koyulduk. Bana destek veren ve güvenen herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. TÜED’in merhum Başkanı Seyfi İyiyürek’i de rahmetle anan Mustafa Tümer, kendisinin emeklilerden alacağı güçle daha iyi projelerle TÜED’in adını yaşatacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.