TÜMSİAD Adana Şubesi Cumhurbaşkanlığı Külliye Yolcusu

SİYASET 21.06.2018 - 11:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2488+ kez okundu.
 

TÜMSİAD Adana Şubesi Cumhurbaşkanlığı Külliye Yolcusu

  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana Mitinginden sonra katıldığı ‘’Üretim ve İhracatta Adana Yıldızları Ödül Töreninde’’ Cumhurbaşkanı ile görüştüğünü ve 24 Haziran seçimlerinden sonra TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu olarak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul edileceğini söyledi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘’Bir Sivil Toplum Kuruluşu olan ve daima Devletinin yanında yer alan TÜMSİAD’ın,  Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından misafir olarak kabul edileceğini söylemesi bizleri onurlandırmıştır’’ ifadesini kullandı. ‘’Üretim ve İhracatta Adana Yıldızları Ödül Töreninde’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’yı şaha kaldırmakta kararlı olduklarını, Türkiye’nin kaderini Hans’a, George’a bırakmayacaklarını ve ‘’Bizim kaderimizi biz belirleriz’’ dediğini belirtti. Ayrıca istihdamın, büyümenin en önemli ibresi olduğunun altını çizen Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hindistan dan sonra 7,4  ile ikinci sırada, OECD ülkeleri arasında ise birinci sırada yer aldığımızı söyleyerek, kamu oyunu bilgilendirdiğini açıkladı.  

 

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana Mitinginden sonra katıldığı ‘’Üretim ve İhracatta Adana Yıldızları Ödül Töreninde’’ Cumhurbaşkanı ile görüştüğünü ve 24 Haziran seçimlerinden sonra TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu olarak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul edileceğini söyledi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘’Bir Sivil Toplum Kuruluşu olan ve daima Devletinin yanında yer alan TÜMSİAD’ın,  Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından misafir olarak kabul edileceğini söylemesi bizleri onurlandırmıştır’’ ifadesini kullandı.

‘’Üretim ve İhracatta Adana Yıldızları Ödül Töreninde’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’yı şaha kaldırmakta kararlı olduklarını, Türkiye’nin kaderini Hans’a, George’a bırakmayacaklarını ve ‘’Bizim kaderimizi biz belirleriz’’ dediğini belirtti.

Ayrıca istihdamın, büyümenin en önemli ibresi olduğunun altını çizen Sayın Cumhurbaşkanımızın, Hindistan dan sonra 7,4  ile ikinci sırada, OECD ülkeleri arasında ise birinci sırada yer aldığımızı söyleyerek, kamu oyunu bilgilendirdiğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.