TÜMSİAD Adana TÜYAP Mobilya Fuarında!

DÜNYA 04.10.2018 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1408+ kez okundu.
 

TÜMSİAD Adana TÜYAP Mobilya Fuarında!

TÜMSİAD Adana Şubesi TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarındaki yerini aldı. TÜMSİAD üyelerinin yer aldığı stantlar Adana protokolü ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Melih Sarıkodal, İsrafil Sarban, Mustafa Sercan Delice ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal da Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarına giderek başta kendi üyeleri olmak üzere tüm stantları gezdi. TÜMSİAD Adana Şube yönetimi mobilya fuarında stant açan TÜMSİAD üyelerinden FY Ajans’ı da ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.  Başkan Kutluca üyesi FY Ajans’ın sahibi Filiz Yıldırıcı’yı kutlayarak, ‘’İnşallah mobilya sektöründe yurtiçi ve yurtdışı alım heyetleri ile önemli bağlantılar yapılır. Bölgemiz ve ülkemiz adına sevindirici katkılar sağlanır’’ dedi. Filiz Yıldırıcı da, Azerbaycan, Özbekistan, Nijerya,Filistin, Lübnan, Irak, Tunus, Kanada, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Katar, Libya, İsrail, Almanya ve Belçika gibi ülkelerden alım heyetlerinin de katıldığını dile getirerek, Çukurova’nın mobilya üssü olmasının sevindirici olduğunu ve FY Ajans olarak, firmalara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. 74 mobilya firmasının katılımı ile gerçekleşen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 2-7 Ekim 2018 tarihleri arasında, saat 10.00- 21.00  arasında ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.          

TÜMSİAD Adana Şubesi TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarındaki yerini aldı. TÜMSİAD üyelerinin yer aldığı stantlar Adana protokolü ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Melih Sarıkodal, İsrafil Sarban, Mustafa Sercan Delice ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal da Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarına giderek başta kendi üyeleri olmak üzere tüm stantları gezdi.

TÜMSİAD Adana Şube yönetimi mobilya fuarında stant açan TÜMSİAD üyelerinden FY Ajans’ı da ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.  Başkan Kutluca üyesi FY Ajans’ın sahibi Filiz Yıldırıcı’yı kutlayarak, ‘’İnşallah mobilya sektöründe yurtiçi ve yurtdışı alım heyetleri ile önemli bağlantılar yapılır. Bölgemiz ve ülkemiz adına sevindirici katkılar sağlanır’’ dedi.

Filiz Yıldırıcı da, Azerbaycan, Özbekistan, Nijerya,Filistin, Lübnan, Irak, Tunus, Kanada, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Katar, Libya, İsrail, Almanya ve Belçika gibi ülkelerden alım heyetlerinin de katıldığını dile getirerek, Çukurova’nın mobilya üssü olmasının sevindirici olduğunu ve FY Ajans olarak, firmalara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

74 mobilya firmasının katılımı ile gerçekleşen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 2-7 Ekim 2018 tarihleri arasında, saat 10.00- 21.00  arasında ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.