Tuncel, Çukurova’ya rektör oldu!

GÜNDEM 14.08.2020 - 13:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1411+ kez okundu.
 

Tuncel, Çukurova’ya rektör oldu!

AK Partili Ünüvar, Ankara Üniversitesi’ne;
    Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Meryem Tuncel atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi ve AK Parti Eski Adana milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ise Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’ne atadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 üniversiteye rektör atadı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğü giren kararlara göre, Teksas Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversite rektörü oldu. Bu arada Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Tümay getirildi. TUNCEL KİMDİR? Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Prof. Dr. Meryem Tuncel, ilk, orta ve lise eğitimini ilçede tamamladı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanarak üniversiteye adım atan Tuncel, okulunu tamamlamasının ardından ABD’ye gitti. Tuncel, iç hastalıkları ve böbrek hastalıkları dallarında ihtisas yaptı. Ardından ABD’nin üstün başarılı insanlara sağladığı özel bir vizeyle çalışma ve oturma izni aldı.
AK Partili Ünüvar, Ankara Üniversitesi’ne;

 

 

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Meryem Tuncel atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi ve AK Parti Eski Adana milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ise Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’ne atadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 üniversiteye rektör atadı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğü giren kararlara göre, Teksas Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversite rektörü oldu. Bu arada Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Tümay getirildi.

TUNCEL KİMDİR?

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Prof. Dr. Meryem Tuncel, ilk, orta ve lise eğitimini ilçede tamamladı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanarak üniversiteye adım atan Tuncel, okulunu tamamlamasının ardından ABD’ye gitti. Tuncel, iç hastalıkları ve böbrek hastalıkları dallarında ihtisas yaptı. Ardından ABD’nin üstün başarılı insanlara sağladığı özel bir vizeyle çalışma ve oturma izni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.