TÜPGAZ BAYİLERİ ESNAF ODASI'NDA SUSAR GÜVEN TAZELEDİ…

GÜNDEM 16.01.2018 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2095+ kez okundu.
 

TÜPGAZ BAYİLERİ ESNAF ODASI'NDA SUSAR GÜVEN TAZELEDİ…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Tüpgaz Satıcı Bayileri ve Kireççiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Oda Başkanı Mehmet Susar, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildi.   Ziyapaşa Park Otel'de Bakanlık Temsilcileri Mehmet Tanrıöver ve yardımcıları nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığına da, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılığına da Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, katipliklere Av.Müslüm Susar ile oda üyeleri seçildi. Başkan Göktaş, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'in, TESK toplantısı için Ankara'da bulunması nedeniyle genel kurula katılamadığını belirterek, tebrik ve başarı dileklerini ileterek alkış aldı. Genel kurula, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şeyhmuz Uçar'da katılarak Başkan Susar'a başarı diledi.   Divan Başkanı Göktaş'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, birlike İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak, ayrı ayrı ibraya sunuldu, üyeler raporları oy birliğiyle kabul etti.   Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak üyelerin oylamasına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Ardından, Mehmet Susar başkanlığındaki Osman Susar, M.Zihni Batmaz, Hüseyin Aslan, Cengiz Pekbahadır, Hanefi Yıldız ve İsa Toptimur'dan oluşan yönetim kurulu ile Şaban Cantimur, Adem Polat ve Aygül Çelik'ten teşkil denetim kurulu listesi okunarak, kapalı zarf usulu oylamaya sunuldu, oyları alan Başkan Susar ve ekibi 4 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldu.   Başkan Susar, konuşmasında merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın odasında çok emeği olduğuğu ve desteklerini unutmadıklarını belirterek, bir kez daha burada rahmetle andıklarını ifade etti. Barışık'ın kardeşi, Kuzey Adana ESKKK ve Kiremithane Dolmuş Koop Başkanı Faruk Barışık da, abisinin esnaf camiasına verdiği emek ve desteklerin hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.  

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Tüpgaz Satıcı Bayileri ve Kireççiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Oda Başkanı Mehmet Susar, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildi.

 

Ziyapaşa Park Otel'de Bakanlık Temsilcileri Mehmet Tanrıöver ve yardımcıları nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığına da, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılığına da Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, katipliklere Av.Müslüm Susar ile oda üyeleri seçildi. Başkan Göktaş, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'in, TESK toplantısı için Ankara'da bulunması nedeniyle genel kurula katılamadığını belirterek, tebrik ve başarı dileklerini ileterek alkış aldı. Genel kurula, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şeyhmuz Uçar'da katılarak Başkan Susar'a başarı diledi.

 

Divan Başkanı Göktaş'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, birlike İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak, ayrı ayrı ibraya sunuldu, üyeler raporları oy birliğiyle kabul etti.

 

Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak üyelerin oylamasına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Ardından, Mehmet Susar başkanlığındaki Osman Susar, M.Zihni Batmaz, Hüseyin Aslan, Cengiz Pekbahadır, Hanefi Yıldız ve İsa Toptimur'dan oluşan yönetim kurulu ile Şaban Cantimur, Adem Polat ve Aygül Çelik'ten teşkil denetim kurulu listesi okunarak, kapalı zarf usulu oylamaya sunuldu, oyları alan Başkan Susar ve ekibi 4 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldu.

 

Başkan Susar, konuşmasında merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın odasında çok emeği olduğuğu ve desteklerini unutmadıklarını belirterek, bir kez daha burada rahmetle andıklarını ifade etti. Barışık'ın kardeşi, Kuzey Adana ESKKK ve Kiremithane Dolmuş Koop Başkanı Faruk Barışık da, abisinin esnaf camiasına verdiği emek ve desteklerin hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.