Turan ailesi tarafından yaptırılan cami dualarla açıldı

GÜNDEM 15.07.2020 - 08:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1953+ kez okundu.
 

Turan ailesi tarafından yaptırılan cami dualarla açıldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde Turan ailesi tarafından yaptırılan cami dualarla açıldı. Cumhuriyet Mahallesi'nde merhum Avukat FatihTuran anısına yaptırılan caminin açılışına Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami yapımıyla ilgili bilgi veren Çukurca Eski Belediye Başkanı ve merhum Avukat Fatih Turan'ın babası Yaşar Turan, "Rahmetli oğlum Fatih Çukurca ilçesinde her zaman gençler için örnek bir kişiliğe ve yardım severliğiyle tanınılırdı. Fatih'in yeri kolay doldurulmuyor. Fakat ilçede daha nice Fatih'ler yetişerek, ilklere imza atacak. Amacımız merhumun adını ölümsüzleştirmekti" dedi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde Turan ailesi tarafından yaptırılan cami dualarla açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde merhum Avukat FatihTuran anısına yaptırılan caminin açılışına Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami yapımıyla ilgili bilgi veren Çukurca Eski Belediye Başkanı ve merhum Avukat Fatih Turan'ın babası Yaşar Turan, "Rahmetli oğlum Fatih Çukurca ilçesinde her zaman gençler için örnek bir kişiliğe ve yardım severliğiyle tanınılırdı. Fatih'in yeri kolay doldurulmuyor. Fakat ilçede daha nice Fatih'ler yetişerek, ilklere imza atacak. Amacımız merhumun adını ölümsüzleştirmekti" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.