Turgut Hakem arkadaşları kutluyorum

SPOR 08.01.2018 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

Turgut Hakem arkadaşları kutluyorum

Yüreğir Demirspor kulüp başkanı İzzettin Turgut Canla başla mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Maçın Cumartesi günü olması nedeniyle 5 futbolcularımızın gelememesine rağmen onların yerine oynayan arkadaşlarımız olmayan arkadaşlarını aratmadılar. İlkkez aramızda forma şansı bulan genç arkadaşlarımızda iyi mücadele ettiler. HAKEM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM Maçı 9 kişi tamamlamamıza rağmen 3-0 kazanmasını bildik. Sahadan iki oyuncumuzun ihraç olmasına rağmen maçı iyi yöneten hakem triyosu, Davut Uluçay Derya Kaplan ve Melih Çavuş’a teşekkür ederim. Son haftalardaki olumsuzluklara güzel örnek gösterdiler. İki oyuncumuz atılırken de yapmış oldukları iyiniyet göstergeleri bizleri mutlu etmiştir. ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ Sezon başında Teknik heyetle kendimize bir hedef çizmiştik bu sezon ligde kalalım diye o hedefi yakaladık. Liglerin bitmesine 5 hafta kalmasına rağmen biz ligde kaldık. Bundan sonrada yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeni sezonda kendimize seçtiğimiz hedef şampiyonluk umarım o hedefimizi de yakalarız. Aramıza yeni katılacak hem yönetici, hem teknik sorumlu, hem de futbolcu arkadaşlarımız olacaktır. Altyapıya da önem vereceğiz. Bu haftaki maçta iki alt yapı futbolcusu kazandık umarım o arkadaşlarımız ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklardır dedi.

Yüreğir Demirspor kulüp başkanı İzzettin Turgut Canla başla mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Maçın Cumartesi günü olması nedeniyle 5 futbolcularımızın gelememesine rağmen onların yerine oynayan arkadaşlarımız olmayan arkadaşlarını aratmadılar. İlkkez aramızda forma şansı bulan genç arkadaşlarımızda iyi mücadele ettiler.

HAKEM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM

Maçı 9 kişi tamamlamamıza rağmen 3-0 kazanmasını bildik. Sahadan iki oyuncumuzun ihraç olmasına rağmen maçı iyi yöneten hakem triyosu, Davut Uluçay Derya Kaplan ve Melih Çavuş’a teşekkür ederim. Son haftalardaki olumsuzluklara güzel örnek gösterdiler. İki oyuncumuz atılırken de yapmış oldukları iyiniyet göstergeleri bizleri mutlu etmiştir.

ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ

Sezon başında Teknik heyetle kendimize bir hedef çizmiştik bu sezon ligde kalalım diye o hedefi yakaladık. Liglerin bitmesine 5 hafta kalmasına rağmen biz ligde kaldık. Bundan sonrada yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeni sezonda kendimize seçtiğimiz hedef şampiyonluk umarım o hedefimizi de yakalarız. Aramıza yeni katılacak hem yönetici, hem teknik sorumlu, hem de futbolcu arkadaşlarımız olacaktır. Altyapıya da önem vereceğiz. Bu haftaki maçta iki alt yapı futbolcusu kazandık umarım o arkadaşlarımız ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklardır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.