Turizm Bakanı duyurdu... Tam 15 bin yıllık

EKONOMİ 02.04.2020 - 20:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1995+ kez okundu.
 

Turizm Bakanı duyurdu... Tam 15 bin yıllık

Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "15 bin yıllık biz kazı bulduk. Karahantepe, Göbeklitepe gibi bir tapınak. Aynı mantıkla yapılmış. Yaş olarak 3 bin yıl daha eski. Bu şehir de gün yüzüne çıkarılıyor" dedi. Bakan Ersoy'un açıklamalarından notlar; Ramazan Bayramı yeni sezonun başlaması için yeni tarih olabilir diye öngörüyoruz. Önce yangını söndürmemiz, sonra soğutmamız gerekiyor. Mayıs sonunda sezon başlar. Haziran içinde kapılar yavaş yavaş açılır diye düşünüyoruz. Haziran sonuna kadar netleşecektir. Mart, nisan, mayıs ayında ciddi bir kayıp olacak. Sezonun uzayacağı yönünde bir görüş hakim. Yurt dışından CEO'lar ile görüştüm. Yabancı tur operatörleri Türkiye'ye seyahat için talepler aldıklarını söylüyorlar. Şehir hastanelerinin buradaki önemine dikkat çekiyorlar. Sağlık altyapısının güçlü olması bize avantaj sağlıyor.

Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "15 bin yıllık biz kazı bulduk. Karahantepe, Göbeklitepe gibi bir tapınak. Aynı mantıkla yapılmış. Yaş olarak 3 bin yıl daha eski. Bu şehir de gün yüzüne çıkarılıyor" dedi.

Bakan Ersoy'un açıklamalarından notlar;

Ramazan Bayramı yeni sezonun başlaması için yeni tarih olabilir diye öngörüyoruz. Önce yangını söndürmemiz, sonra soğutmamız gerekiyor. Mayıs sonunda sezon başlar. Haziran içinde kapılar yavaş yavaş açılır diye düşünüyoruz. Haziran sonuna kadar netleşecektir.

Mart, nisan, mayıs ayında ciddi bir kayıp olacak. Sezonun uzayacağı yönünde bir görüş hakim. Yurt dışından CEO'lar ile görüştüm. Yabancı tur operatörleri Türkiye'ye seyahat için talepler aldıklarını söylüyorlar. Şehir hastanelerinin buradaki önemine dikkat çekiyorlar. Sağlık altyapısının güçlü olması bize avantaj sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.