Turizmciler Çukurova Destinasyonu için atakta

TURİZM 04.03.2016 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2338+ kez okundu.
 

Turizmciler Çukurova Destinasyonu için atakta

  ADANA(EGEMEN)-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin,  bir süredir üzerinde çalıştıkları ‘’Çukurova Destinasyonu’’ tur paketi hazırlama çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Şirin, yaptığı açıklamada,  Çukurova yöresinin turizmde  bugüne kadar istenilen seviyeye gelemediğini söyledi.  Çukurova yöresini turizmde ön plana çıkartmak istediklerini belirten Şirin, bunun için Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki sektör temsilcileri ile birlikte çalışmalar yaptıklarını söyledi. ‘’Çukurova destinasyonu’’nu turizmin gündemine getirmek için 4 kent için Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO)  ile birlikte günü birlik tur paketleri oluşturduklarını belirten Şirin, ‘’Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 dilde hazırladığımız tur paketlerini acentelere dağıttık. Ulusal ve uluslar arası çalışan acenteler programlarına almaya başladılar. Bu amaçla ilk olarak yaptığımız bu tur paketlerini kendi bölge acentalarımızla birlikte uyguladık ve günü birlik Adana ile Karaisalı ilçesindeki Kapıkaya Kanyonu ve Varda köprüsünü gezdik’’ dedi. Şirin, TÜRSAB Adana BYK olarak önümüzdeki günlerde 81 vilayetteki acenteleri Adana’ya davet edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti: ‘’Kendilerine 2 gün info yaptıracağız. Acentelere kentin turizm potansiyelini göstereceğiz.  Otellerdeki doluluk oranlarını artırmak ve tur paketi satmak için çabalarımız sürecek. Amacımız Çukurova’yı turizm alanında yükseltmek. Son 2 yılda turizmde büyük bir atak yaptık, artık depara kalkacağız. 4 ilin belediye başkanları, ADRO ve seyahat acenteleri ile son yıllarda hiç olmadığı kadar çok iyi bir birliktelik yakalamış durumdayız. İnşallah bu birlikteliğin meyveleriniz alacağız. Amacımız, Çukurova’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak bunu da birlikte gerçekleştireceğiz.’’

 

ADANA(EGEMEN)-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin,  bir süredir üzerinde çalıştıkları ‘’Çukurova Destinasyonu’’ tur paketi hazırlama çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Şirin, yaptığı açıklamada,  Çukurova yöresinin turizmde  bugüne kadar istenilen seviyeye gelemediğini söyledi.  Çukurova yöresini turizmde ön plana çıkartmak istediklerini belirten Şirin, bunun için Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki sektör temsilcileri ile birlikte çalışmalar yaptıklarını söyledi.

‘’Çukurova destinasyonu’’nu turizmin gündemine getirmek için 4 kent için Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO)  ile birlikte günü birlik tur paketleri oluşturduklarını belirten Şirin, ‘’Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 dilde hazırladığımız tur paketlerini acentelere dağıttık. Ulusal ve uluslar arası çalışan acenteler programlarına almaya başladılar. Bu amaçla ilk olarak yaptığımız bu tur paketlerini kendi bölge acentalarımızla birlikte uyguladık ve günü birlik Adana ile Karaisalı ilçesindeki Kapıkaya Kanyonu ve Varda köprüsünü gezdik’’ dedi.

Şirin, TÜRSAB Adana BYK olarak önümüzdeki günlerde 81 vilayetteki acenteleri Adana’ya davet edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

‘’Kendilerine 2 gün info yaptıracağız. Acentelere kentin turizm potansiyelini göstereceğiz.  Otellerdeki doluluk oranlarını artırmak ve tur paketi satmak için çabalarımız sürecek. Amacımız Çukurova’yı turizm alanında yükseltmek. Son 2 yılda turizmde büyük bir atak yaptık, artık depara kalkacağız. 4 ilin belediye başkanları, ADRO ve seyahat acenteleri ile son yıllarda hiç olmadığı kadar çok iyi bir birliktelik yakalamış durumdayız. İnşallah bu birlikteliğin meyveleriniz alacağız. Amacımız, Çukurova’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak bunu da birlikte gerçekleştireceğiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.