Turizmcilere sertifika

TURİZM 10.04.2016 - 15:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2050+ kez okundu.
 

Turizmcilere sertifika

  ADANA-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) ile Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) işbirliği ile Adana’daki turizmcilere ‘’Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya’’ eğitimi verildi TÜRSAB Adana BYK ile  ÇKA tarafından düzenlenen 4-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen seminere katılanlara Şirin Park Otel de düzenlenen törenle sertifika verildi. TÜRSAB  Adana BYK Başkanı Murat Şirin, törende, semineri,  turizm seyahat acentalarının pazarlama ve satış faaliyetlerini daha etkin kılmak, amaçlarına en etkili şekilde ulaşmalarını sağlamak, firma kârlılığını ve müşteri mutluluğunu sağlamaya yönelik stratejiler geliştirmeleri yönünde bilinçlenme yaparak ve alışkanlık kazandırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Seminerde katılımcılara dijital dönüşüm marka ve sosyal medya pazarlama olmak üzere 2 bölümde eğitim verildiğini belirten Şirin, ‘’Dijitalin ortaya çıkışından başlayarak bu alandaki kullanılan Google,web siteleri,e-marketing ve diğer araçlar sosyal medya alanındaki teknolojik gelişmeler uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı’’ dedi. Şirin’in, konuşmasının ardından ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, tarafından seminere katılanlara sertifika verildi.  

 

ADANA-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) ile Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) işbirliği ile Adana’daki turizmcilere ‘’Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya’’ eğitimi verildi

TÜRSAB Adana BYK ile  ÇKA tarafından düzenlenen 4-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen seminere katılanlara Şirin Park Otel de düzenlenen törenle sertifika verildi. TÜRSAB  Adana BYK Başkanı Murat Şirin, törende, semineri,  turizm seyahat acentalarının pazarlama ve satış faaliyetlerini daha etkin kılmak, amaçlarına en etkili şekilde ulaşmalarını sağlamak, firma kârlılığını ve müşteri mutluluğunu sağlamaya yönelik stratejiler geliştirmeleri yönünde bilinçlenme yaparak ve alışkanlık kazandırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Seminerde katılımcılara dijital dönüşüm marka ve sosyal medya pazarlama olmak üzere 2 bölümde eğitim verildiğini belirten Şirin, ‘’Dijitalin ortaya çıkışından başlayarak bu alandaki kullanılan Google,web siteleri,e-marketing ve diğer araçlar sosyal medya alanındaki teknolojik gelişmeler uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı’’ dedi.

Şirin’in, konuşmasının ardından ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, tarafından seminere katılanlara sertifika verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.