“Türk kadını hep ön saflarda oldu”

SİYASET 21.06.2018 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1612+ kez okundu.
 

“Türk kadını hep ön saflarda oldu”

MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP’li Muharrem Varlı’nın birlik beraberlik yemeğine katıldı.
MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, “Ne zaman ki Türk milleti varoluş mücadelesi veriyorsa; Türk kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş eşi, oğlu, kardeşi ve babasıyla birlikte canıyla ve kanıyla savaşmıştır” dedi.  Akkaş, MHP Adana milletvekili adayı Muharrem Varlı’nın Ceyhan Öğretmenevi’ndeki “Birlik beraberlik yemeği”ne katıldı. Yemeğe, Ceyhan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Belli ile Ceyhan Kadın Kolları yönetimi ve üyeler katıldı.  “LİDERİMİZİN YANINDAYIZ” MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, burada yaptığı konuşmada, partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” diyerek Türk siyasi hayatına mührünü vurduğunu söyledi. Akkaş, “Liderimizin yanında, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için el birliği ile çalışalım. Çalışmaların en yükseği budur. Hepimiz dünya denen geminin yolcularıyız ve onun karaya vurup parçalanmasına izin vermemeliyiz. Çünkü ikinci bir Nuh’un gemisi olmayacaktır. Gelin büyük kayıplar kahramanlıklar ve fedakârlıklarla temeli atılan Cumhuriyetimizin özgür kadınları olarak geleceğin zaferini beraber inşa edelim. Gelin Türklük ülküsünü uygarlığı yarınlarına beraber taşıyalım. Gelin Milliyetçi Hareket çatısı altında karanlığın üzerine güneş gibi doğalım” diye konuştu.  “DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ” Ülkücü kadınların hepsinin birer Asena ve yol gösterici olduğunu anlatan Akkaş, şöyle devam etti: “Tarihi Türk milletiyle başlar. Türk milletinin tarihi de Ergenekon destanıyla. Asena Bozkurtlar’ın anasıdır, Bozkurt bizleriz. Ülkücü kadınlar olarak bizler hepimiz birer Asena’yız ve milletimize yol göstericiyiz. Ne zamanki Türk Milleti varoluş mücadelesi vermişse; Türk kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş eşi, oğlu, kardeşi, babasıyla birlikte canı ile kanı ile savaşmıştır. Yeni bir Milli mücadelenin başladığı bu günlerde, bu mücadelemizde yeni Nene Hatunlar, Şerife Bacılar, Halime Çavuşlar, Ayşe Binbaşılar bizler olacağız. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu uğurda emek veren kadınlarımızdan Allah razı olsun.” Ceyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Belli, Genel seçimler için üyelerinin yaptıkları çalışmalara teşekkür etti. Konuşmaların ardından katılanlar birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.
MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, MHP’li Muharrem Varlı’nın birlik beraberlik yemeğine katıldı.

MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, “Ne zaman ki Türk milleti varoluş mücadelesi veriyorsa; Türk kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş eşi, oğlu, kardeşi ve babasıyla birlikte canıyla ve kanıyla savaşmıştır” dedi. 
Akkaş, MHP Adana milletvekili adayı Muharrem Varlı’nın Ceyhan Öğretmenevi’ndeki “Birlik beraberlik yemeği”ne katıldı. Yemeğe, Ceyhan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Belli ile Ceyhan Kadın Kolları yönetimi ve üyeler katıldı. 
“LİDERİMİZİN YANINDAYIZ”
MHP’li milletvekili adayı Yeşim Akkaş, burada yaptığı konuşmada, partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” diyerek Türk siyasi hayatına mührünü vurduğunu söyledi. Akkaş, “Liderimizin yanında, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için el birliği ile çalışalım. Çalışmaların en yükseği budur. Hepimiz dünya denen geminin yolcularıyız ve onun karaya vurup parçalanmasına izin vermemeliyiz. Çünkü ikinci bir Nuh’un gemisi olmayacaktır. Gelin büyük kayıplar kahramanlıklar ve fedakârlıklarla temeli atılan Cumhuriyetimizin özgür kadınları olarak geleceğin zaferini beraber inşa edelim. Gelin Türklük ülküsünü uygarlığı yarınlarına beraber taşıyalım. Gelin Milliyetçi Hareket çatısı altında karanlığın üzerine güneş gibi doğalım” diye konuştu. 
“DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”
Ülkücü kadınların hepsinin birer Asena ve yol gösterici olduğunu anlatan Akkaş, şöyle devam etti: “Tarihi Türk milletiyle başlar. Türk milletinin tarihi de Ergenekon destanıyla. Asena Bozkurtlar’ın anasıdır, Bozkurt bizleriz. Ülkücü kadınlar olarak bizler hepimiz birer Asena’yız ve milletimize yol göstericiyiz. Ne zamanki Türk Milleti varoluş mücadelesi vermişse; Türk kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş eşi, oğlu, kardeşi, babasıyla birlikte canı ile kanı ile savaşmıştır. Yeni bir Milli mücadelenin başladığı bu günlerde, bu mücadelemizde yeni Nene Hatunlar, Şerife Bacılar, Halime Çavuşlar, Ayşe Binbaşılar bizler olacağız. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu uğurda emek veren kadınlarımızdan Allah razı olsun.”
Ceyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Belli, Genel seçimler için üyelerinin yaptıkları çalışmalara teşekkür etti. Konuşmaların ardından katılanlar birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.