''TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ'DA ÜLKESİNE SAHİP ÇIKTI''

GÜNDEM 18.07.2018 - 12:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1923+ kez okundu.
 

''TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ'DA ÜLKESİNE SAHİP ÇIKTI''

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Valiliğimizin öncülüğünde ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleri ile Merkez Park’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne katılan vatandaşların rahat etmesi için büyük çaba harcadı. Törene katılanları tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Çelikcan katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.   Hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde tören alanına katılan vatandaşların rahat etmesi için bütün imkanlarını seferber ederek onlara çorba, çay, soğuk su ve karpuz ikram eden Başkan Çelikcan '' Kurtuluş mücadelesinde  olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı da vatanını, milletini ve bayrağını korumak için  göğsünü siper eden bu necip millete ne yapsak azdır.'' şeklinde konuştu.   15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ’ye karşı tüm Türkiye'nin tek yumruk olarak mücadele ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Aziz milletimiz 15 Temmuz'da vatansever güvenlik güçlerimizle vatanına, milletine, bayrağına, devletine ve iradesine sahip çıktı. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle meydanları hainlere bırakmadı. O gece tüm dünyaya örnek olacak bir birliktelik sağladık. Türk Milleti Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhu ile büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu. Bu yönüyle de dünyaya güçlü bir mesaj verdi. Bu kutlu mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. ''dedi.  

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Valiliğimizin öncülüğünde ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleri ile Merkez Park’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne katılan vatandaşların rahat etmesi için büyük çaba harcadı. Törene katılanları tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Çelikcan katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde tören alanına katılan vatandaşların rahat etmesi için bütün imkanlarını seferber ederek onlara çorba, çay, soğuk su ve karpuz ikram eden Başkan Çelikcan '' Kurtuluş mücadelesinde  olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı da vatanını, milletini ve bayrağını korumak için  göğsünü siper eden bu necip millete ne yapsak azdır.'' şeklinde konuştu.

 

15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ’ye karşı tüm Türkiye'nin tek yumruk olarak mücadele ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Aziz milletimiz 15 Temmuz'da vatansever güvenlik güçlerimizle vatanına, milletine, bayrağına, devletine ve iradesine sahip çıktı. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle meydanları hainlere bırakmadı. O gece tüm dünyaya örnek olacak bir birliktelik sağladık. Türk Milleti Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhu ile büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu. Bu yönüyle de dünyaya güçlü bir mesaj verdi. Bu kutlu mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. ''dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.