“TÜRK MİLLETİ ÇİVİSİ ÇIKANA ÇEKİÇ OLUR”

GÜNDEM 14.07.2020 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1219+ kez okundu.
 

“TÜRK MİLLETİ ÇİVİSİ ÇIKANA ÇEKİÇ OLUR”

ABDULLAH DOĞRU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
  “Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.” 4 yıl önce bugün, 15 Temmuz 2016’da Yeni Türkiye’yi tanımayan, milletimizin gücünden bir haber olan ihanet çetesi FETÖ, milletimizin iradesine kastetme gafletine düşmüştür. Bu kalleş darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara nöbet çağrısıyla Aziz Milletimizin iman dolu göğsüne çarparak tarumar olmuştur. Türkiye’nin ilerlemesinden tedirgin olan karanlık şer odaklarının bir truva atı olarak kullandığı bu hain terör örgütünün belini milletimiz kırmıştır. Tasmasını Pensilvanya’ya kaptırmış teröristlerin, vatandaşlarımızın üzerlerine vahşice kurşun yağdırdığı, tankları gözü dönmüşçesine insanların üzerine sürdüğü o karanlık geceyi milletimizin feraseti aydınlatmıştır. Türkiye düşmanları, Türk Milleti’nin ipek eldiven içerisindeki çelik yumruk olduğunu o gece çok net bir şekilde anlamıştır. Yaşanan hain darbe girişiminin yok edilmesi; Türkiye’de darbeler döneminin bittiğinin, ülkemizde Aziz Milletimizin iradesinden daha büyük hiçbir irade tanınmadığının, vesayet sevdalılarının daima hak ettikleri çukurlara gönderileceğinin, devletin millet ile el ele vermesiyle kurşunların ve tankların dahi etkisiz kalacağının, Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gözümüzü budaktan sakınmayacağımızın dosta düşmana en net ispatıdır. Emperyal güçler ellerini ovuştururken, Pensilvanya’daki alçak Türkiye’yi bölebileceğini düşünürken, şanlı tarih yeniden doğmuş ve teröristlere gerekli cevabı en sert biçimde vermiştir. Tarih boyunca en büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde daha güçlü kaIkabiImek olmuştur. Teröristlerin karşısında yalnızca vatan sevgisiyle destan yazan milletimiz bir kez daha göstermiştir ki; Türk Milleti çivisi çıkana çekiç, bekâsına kastedene kâbus olacak kadar güçlüdür. O gün teröristlerin karşısında bir ölüp bin dirildik. Tanka karşı ferasetin, küfre karşı imanın, tüfeğe karşı cesaretin savaşını biz kazandık, karşılaştığı her zorluğu destan yazarak atlatan yüce Türk milleti kazandı. 15 Temmuz Destanı’nın yıl dönümünde en yüksek sesle haykırıyoruz; Darbelere, darbecilere, darbecilerle ağız birliği yapanlara, darbecilerin arka bahçesi olmuşlara lanet olsun. Gül bahçesine koşarcasına şehadete yürüyen, tarih yazan kahraman şehitlerimize, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.
ABDULLAH DOĞRU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

 

“Bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.”

4 yıl önce bugün, 15 Temmuz 2016’da Yeni Türkiye’yi tanımayan, milletimizin gücünden bir haber olan ihanet çetesi FETÖ, milletimizin iradesine kastetme gafletine düşmüştür. Bu kalleş darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara nöbet çağrısıyla Aziz Milletimizin iman dolu göğsüne çarparak tarumar olmuştur. Türkiye’nin ilerlemesinden tedirgin olan karanlık şer odaklarının bir truva atı olarak kullandığı bu hain terör örgütünün belini milletimiz kırmıştır. Tasmasını Pensilvanya’ya kaptırmış teröristlerin, vatandaşlarımızın üzerlerine vahşice kurşun yağdırdığı, tankları gözü dönmüşçesine insanların üzerine sürdüğü o karanlık geceyi milletimizin feraseti aydınlatmıştır. Türkiye düşmanları, Türk Milleti’nin ipek eldiven içerisindeki çelik yumruk olduğunu o gece çok net bir şekilde anlamıştır.

Yaşanan hain darbe girişiminin yok edilmesi; Türkiye’de darbeler döneminin bittiğinin, ülkemizde Aziz Milletimizin iradesinden daha büyük hiçbir irade tanınmadığının, vesayet sevdalılarının daima hak ettikleri çukurlara gönderileceğinin, devletin millet ile el ele vermesiyle kurşunların ve tankların dahi etkisiz kalacağının, Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gözümüzü budaktan sakınmayacağımızın dosta düşmana en net ispatıdır. Emperyal güçler ellerini ovuştururken, Pensilvanya’daki alçak Türkiye’yi bölebileceğini düşünürken, şanlı tarih yeniden doğmuş ve teröristlere gerekli cevabı en sert biçimde vermiştir.

Tarih boyunca en büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde daha güçlü kaIkabiImek olmuştur. Teröristlerin karşısında yalnızca vatan sevgisiyle destan yazan milletimiz bir kez daha göstermiştir ki; Türk Milleti çivisi çıkana çekiç, bekâsına kastedene kâbus olacak kadar güçlüdür. O gün teröristlerin karşısında bir ölüp bin dirildik. Tanka karşı ferasetin, küfre karşı imanın, tüfeğe karşı cesaretin savaşını biz kazandık, karşılaştığı her zorluğu destan yazarak atlatan yüce Türk milleti kazandı. 15 Temmuz Destanı’nın yıl dönümünde en yüksek sesle haykırıyoruz; Darbelere, darbecilere, darbecilerle ağız birliği yapanlara, darbecilerin arka bahçesi olmuşlara lanet olsun. Gül bahçesine koşarcasına şehadete yürüyen, tarih yazan kahraman şehitlerimize, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.