TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİNDEN KÜÇÜK'E DESTEK ZİYARETİ

GÜNDEM 07.07.2020 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1882+ kez okundu.
 

TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİNDEN KÜÇÜK'E DESTEK ZİYARETİ

  Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Adana Şubesi Başkanı Zühal Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Biricik, Aysel Doygun, Banu Gökgönül, Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Berfu Salıcı Yakıt ile birlikte Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, baroların hukuk mücadelesinde kadın desteğini sundu, demokratik mücadelelerinde yanlarında oldukları mesajını verdiler.   HERKES İÇİN ADALET İSTİYORUZ   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, desteklerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, 3 Temmuz’da Büyük Ankara Mitingi’nin korona virüs bahane edilerek iptal edildiğini, bu hukuksuzluğa sebebiyet verenler hakkında yasal işlemlerde bulunduklarını belirtti. Yargının üç kurucu unsurundan birisi savunmayı etkisizleştirme ve itibarsızlaştırılma çabalarına asla izin verilmeyeceğini ifade etti.   Siyasi otoriteye karşı mücadelelerinin sadece mesleğin sürdürülebilirliği için olmadığını, herkes için adalet istediklerini vurgulayan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “80 baronun itirazlarına rağmen çoklu-paralel baro projesi teklifi TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçmesine rağmen hukukun üstünlüğüne dayalı eşit, laik, demokratik, barışçıl bir adalet sistemi için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.   Ziyaret esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin de hazır bulundu.  

 

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Adana Şubesi Başkanı Zühal Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Biricik, Aysel Doygun, Banu Gökgönül, Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Berfu Salıcı Yakıt ile birlikte Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, baroların hukuk mücadelesinde kadın desteğini sundu, demokratik mücadelelerinde yanlarında oldukları mesajını verdiler.

 

HERKES İÇİN ADALET İSTİYORUZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, desteklerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, 3 Temmuz’da Büyük Ankara Mitingi’nin korona virüs bahane edilerek iptal edildiğini, bu hukuksuzluğa sebebiyet verenler hakkında yasal işlemlerde bulunduklarını belirtti. Yargının üç kurucu unsurundan birisi savunmayı etkisizleştirme ve itibarsızlaştırılma çabalarına asla izin verilmeyeceğini ifade etti.

 

Siyasi otoriteye karşı mücadelelerinin sadece mesleğin sürdürülebilirliği için olmadığını, herkes için adalet istediklerini vurgulayan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “80 baronun itirazlarına rağmen çoklu-paralel baro projesi teklifi TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçmesine rağmen hukukun üstünlüğüne dayalı eşit, laik, demokratik, barışçıl bir adalet sistemi için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

 

Ziyaret esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.