Türk-Yemen İş Formu’nda Sözlü’den yatırımcıya davet

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2305+ kez okundu.
 

Türk-Yemen İş Formu’nda Sözlü’den yatırımcıya davet

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-Yemen İş Forumu Gala Gecesi’ne katıldı. Gala yemeğinde konuşan Başkan Sözlü, yerli ve yabancı yatırıcımlar için Adana’nın doğru bir seçenek olduğunu ifade ederken, yatırım planlarken yer bulmakta güçlük çeken girişimcileri Adana’ya davet etti. ‘2014’TE DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ ZİRVESİ YAPTIK’ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-Yemen İş Forumu Gala Gecesi’ne katıldı. Gala Gecesi’nde konuşan Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılında Dünya Belediyeler Birliği Zirvesi’ni yaptıklarını, burada Yemen’in Taiz şehri valisi ve ekibini ağırladıklarını belirtti. ‘KATI ATIK KONUSUNDA ÇALIŞTIK’ Taiz valisinin Adana’dan çok memnun kaldığını, bu bölgede Türklerden kalan kaleden ve yemen türküsünün ününden bahsettiğini ifaden eden Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çevre açısından Yemen’e destek olup, katı atık konusunda ortak çalıştığını dile getirdi. ’YATIRIM SIKINTISI YAŞAYAN ADANA’YA GELSİN’ Adana’nın yatırımcılar için en uygun şehir olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, ‘’Türkiye’de yer, arsa sıkıntısı çekiyorsanız, size hizmete hazır, lojistik açıdan çok uygun bir Adana var. İstanbul’dan Adana’ya gitmek, İstanbul’dan Bursa’ya gitmekten kolaydır. Adana’ya gelen yatırımcı;  Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde, Ceyhan Serbest Bölge’de, hatta Hatay’da, Osmaniye’de, Kahramanmaraş’ta, Mersin’de işlerini bitirir, öğle uçağıyla İstanbul’a döner. Adana’da yatırımcıya ibadet aşkıyla hizmet eden bir belediye var ve şehrin dinamikleri ile bu manada kolektif çalışıyor. Valimiz bu konuda koordinatör. Adana’da ortak akıl var, huzur var. Adana üreterek refah toplumunu inşa edecek, üreterek zenginleşecek ve Türkiye’nin bel kemiği olacak, omurgası olacaktır’’ diye konuştu. 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-Yemen İş Forumu Gala Gecesi’ne katıldı.

Gala yemeğinde konuşan Başkan Sözlü, yerli ve yabancı yatırıcımlar için Adana’nın doğru bir seçenek olduğunu ifade ederken, yatırım planlarken yer bulmakta güçlük çeken girişimcileri Adana’ya davet etti.

‘2014’TE DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ ZİRVESİ YAPTIK’
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-Yemen İş Forumu Gala Gecesi’ne katıldı. Gala Gecesi’nde konuşan Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılında Dünya Belediyeler Birliği Zirvesi’ni yaptıklarını, burada Yemen’in Taiz şehri valisi ve ekibini ağırladıklarını belirtti.
‘KATI ATIK KONUSUNDA ÇALIŞTIK’
Taiz valisinin Adana’dan çok memnun kaldığını, bu bölgede Türklerden kalan kaleden ve yemen türküsünün ününden bahsettiğini ifaden eden Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çevre açısından Yemen’e destek olup, katı atık konusunda ortak çalıştığını dile getirdi.
’YATIRIM SIKINTISI YAŞAYAN ADANA’YA GELSİN’
Adana’nın yatırımcılar için en uygun şehir olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, ‘’Türkiye’de yer, arsa sıkıntısı çekiyorsanız, size hizmete hazır, lojistik açıdan çok uygun bir Adana var. İstanbul’dan Adana’ya gitmek, İstanbul’dan Bursa’ya gitmekten kolaydır. Adana’ya gelen yatırımcı;  Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde, Ceyhan Serbest Bölge’de, hatta Hatay’da, Osmaniye’de, Kahramanmaraş’ta, Mersin’de işlerini bitirir, öğle uçağıyla İstanbul’a döner. Adana’da yatırımcıya ibadet aşkıyla hizmet eden bir belediye var ve şehrin dinamikleri ile bu manada kolektif çalışıyor. Valimiz bu konuda koordinatör. Adana’da ortak akıl var, huzur var. Adana üreterek refah toplumunu inşa edecek, üreterek zenginleşecek ve Türkiye’nin bel kemiği olacak, omurgası olacaktır’’ diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.