Türkiye'de koronavirüsten dolayı karantina uygulanan şehir sayısı 13'e yükseldi

GÜNDEM 30.03.2020 - 11:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2157+ kez okundu.
 

Türkiye'de koronavirüsten dolayı karantina uygulanan şehir sayısı 13'e yükseldi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bazı köy, belde ve mahallelerinde karantina uygulanan illerin arasına, Rize, Van, Yozgat, Malatya, Tunceli, Artvin, Gümüşhane, Kütahya, Çankırı, Sivas, Giresun ve Çanakkale'nin ardından Çorum da eklendi.Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de hızla yayılmaya başladı. Salgının önüne geçmek için alınan önlemler kapsamında bazı köy, belde ve mahallelerinde karantina uygulamasına geçildi. Karantina uygulanan illerin arasına, Rize, Van, Yozgat, Malatya , Tunceli , Artvin, Gümüşhane, Kütahya, Çankırı, Sivas, Giresun ve Çanakkale'nin ardından Çorum da eklendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bazı köy, belde ve mahallelerinde karantina uygulanan illerin arasına, Rize, Van, Yozgat, Malatya, Tunceli, Artvin, Gümüşhane, Kütahya, Çankırı, Sivas, Giresun ve Çanakkale'nin ardından Çorum da eklendi.Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de hızla yayılmaya başladı. Salgının önüne geçmek için alınan önlemler kapsamında bazı köy, belde ve mahallelerinde karantina uygulamasına geçildi. Karantina uygulanan illerin arasına, Rize, Van, Yozgat, Malatya Tunceli , Artvin, Gümüşhane, Kütahya, Çankırı, Sivas, Giresun ve Çanakkale'nin ardından Çorum da eklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.