‘Türkiye kazandı’

SİYASET 26.06.2018 - 11:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1578+ kez okundu.
 

‘Türkiye kazandı’

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkan Vekili ve Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Türk seçmeninin bir kez daha ülkenin aydınlık geleceği için istikrardan yana oy kullandığını belirterek, “Seçim tamam, şimdi istikrar vakti” dedi.
  24 Haziran seçimini değerlendiren Başkan Ömer Faruk Sakarya, seçmenlerin önceki seçimlere göre daha fazla katılımla sandığa giderek oylarını kullanmalarının Türk Demokrasisi açısından sevindirici olduğunu vurguladı. Erken genel seçim ile birlikte ülkemize yönelik ekonomi üzerinden oynanan oyunların bozulduğunu bildiren Sakarya, seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte belirsizliğin de ortadan kalktığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nı kazandığı seçimin ekonomiye yönelik etkilerinin piyasalara da yansıyacağını kaydeden Sakarya, sandıkta alınan sonucun döviz kurları ve borsa endeksi dahil tüm ekonomik göstergelerde olumlu etkilerinin kısa süre içerisinde görüleceğini vurguladı. Türkiye ekonomisinin saldırı altında olduğuna dikkat çeken Sakarya, açıklamasında şunları söyledi:    “1 Kasım 2015’teki genel seçimde, 16 Nisan 2017’deki referandumda hür iradesini ortaya koyarak istikrardan yana oy kullanan seçmenlerimiz, 24 Haziran seçimlerinde de Türk demokrasisi adına bir kez daha başarılı bir sınav vermiştir. Sandıktan çıkan sonuç belirsizliği ortadan kaldırmış, ülkemiz üzerinde oynanan ekonomi odaklı operasyonlara çok güzel bir cevap olmuştur. Sandıkta yaşanan demokrasi şöleni, dört bir tarafı ateş çemberinde olan ülkemize karşı hain planlar besleyen düşmanlarımıza verilmiş en güzel bir derstir. Milli iradenin tecelli ettiği bu seçimin ardından yapılması gereken ‘Güçlü Türkiye’ için el ele vererek, Türkiye’nin büyümesi, refah düzeyinin atması, üretimin artması için çalışmaktır. Milli hedefe ulaşmak için mazeret üretmeden birlik olmak şarttır. 24 Haziran seçimleri ile birlikte yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Millet olarak sandıkta karar verilmiştir. Seçim tamamlanmıştır. Türkiye kazanmıştır. Vakit Türkiye’nin vaktidir, istikrar vaktidir. Başta ekonomi odaklı programlar olmak üzere ülkemizin parlak geleceğine yönelik adımların bir an önce atılacağına, Türkiye’nin milli hedefe ulaşıp, 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağına inancımız tamdır.”
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkan Vekili ve Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Türk seçmeninin bir kez daha ülkenin aydınlık geleceği için istikrardan yana oy kullandığını belirterek, “Seçim tamam, şimdi istikrar vakti” dedi.

 

24 Haziran seçimini değerlendiren Başkan Ömer Faruk Sakarya, seçmenlerin önceki seçimlere göre daha fazla katılımla sandığa giderek oylarını kullanmalarının Türk Demokrasisi açısından sevindirici olduğunu vurguladı. Erken genel seçim ile birlikte ülkemize yönelik ekonomi üzerinden oynanan oyunların bozulduğunu bildiren Sakarya, seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte belirsizliğin de ortadan kalktığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nı kazandığı seçimin ekonomiye yönelik etkilerinin piyasalara da yansıyacağını kaydeden Sakarya, sandıkta alınan sonucun döviz kurları ve borsa endeksi dahil tüm ekonomik göstergelerde olumlu etkilerinin kısa süre içerisinde görüleceğini vurguladı. Türkiye ekonomisinin saldırı altında olduğuna dikkat çeken Sakarya, açıklamasında şunları söyledi:

 

 “1 Kasım 2015’teki genel seçimde, 16 Nisan 2017’deki referandumda hür iradesini ortaya koyarak istikrardan yana oy kullanan seçmenlerimiz, 24 Haziran seçimlerinde de Türk demokrasisi adına bir kez daha başarılı bir sınav vermiştir. Sandıktan çıkan sonuç belirsizliği ortadan kaldırmış, ülkemiz üzerinde oynanan ekonomi odaklı operasyonlara çok güzel bir cevap olmuştur. Sandıkta yaşanan demokrasi şöleni, dört bir tarafı ateş çemberinde olan ülkemize karşı hain planlar besleyen düşmanlarımıza verilmiş en güzel bir derstir. Milli iradenin tecelli ettiği bu seçimin ardından yapılması gereken ‘Güçlü Türkiye’ için el ele vererek, Türkiye’nin büyümesi, refah düzeyinin atması, üretimin artması için çalışmaktır. Milli hedefe ulaşmak için mazeret üretmeden birlik olmak şarttır. 24 Haziran seçimleri ile birlikte yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Millet olarak sandıkta karar verilmiştir. Seçim tamamlanmıştır. Türkiye kazanmıştır. Vakit Türkiye’nin vaktidir, istikrar vaktidir. Başta ekonomi odaklı programlar olmak üzere ülkemizin parlak geleceğine yönelik adımların bir an önce atılacağına, Türkiye’nin milli hedefe ulaşıp, 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağına inancımız tamdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.