Türkiye’nin en büyük şirketlerinin tercihi: Turkcell

03.11.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2314+ kez okundu.
 

Türkiye’nin en büyük şirketlerinin tercihi: Turkcell

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, ülkemizin en değerli şirketlerince tercih ediliyor. Yeni açıklanan Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin yüzde 88’i Turkcell ile Türkiye için çalışıyor. Listede yer alan ilk 10 şirketin ise tümü Turkcell’den hizmet alıyor. Turkcell, güçlü altyapısı ve kurumsal şirketlere sunduğu dijital ürün ve servislerle Türkiye’nin en büyük şirketlerince tercih ediliyor. Ülkemizin ekonomisinde söz sahibi, en güçlü şirketlerin sıralandığı “Fortune 500 Türkiye 2018” listesindeki şirketlerin yüzde 88’i Turkcell’in sunduğu üstün teknoloji ve kurumsal çözümleri kullanıyor. Listedeki ilk 10 şirketin ise tümü “Turkcell’li”. Fortune’un en değerli 500 şirket sıralamasının başında enerji şirketleri yer alıyor. Turkcell, bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin yüzde 92’sine hizmet götürüyor. Perakende şirketlerinde penetrasyon oranı ise yüzde 95. Turkcell gelirlerinin büyük kısmı perakende, üretim, sağlık ve lojistik şirketlerinden geliyor. Türkiye’nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 araştırmasında, bu sene ondördüncü sırada yer alan Turkcell, kendi içinde dijitalleşirken birlikte çalıştığı şirketlere de dijital dönüşüm yolunda gereken tüm desteği veriyor.  Murat Erkan: “Şirketlerin ihtiyaçlarına mercek tutuyoruz” Dünyanın ilk dijital operatörü olarak, şirketlere sağladığı teknolojik çözümlerle her zaman destek olduklarını ifade edenTurkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkanşunları şöyledi:“Turkcell olarak, güçlü altyapımızı yaptığımız veri merkezi yatırımlarımızla daha da güçlendirdik. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için, 2016’da Gebze’de yaptığımız yatırımın ardından gelen talepleri aynı kalitede sunabilmek için bu yıl de yatırıma devam ettik ve İzmir’deki yeni veri merkezimizi açtık. Mükemmel altyapımızın yanı sıra şirketlerin ihtiyaçlarına da mercek tuttuk. İhtiyacaözel dijital çözümler ürettik. Türkiye’nin konusunda uzman çözüm ekipleri ve büyük bir saha ekibi ile hizmet veriyoruz. Gösterdiğimiz gayret karşılığında böylesine tercih ediliyor olmak en büyük motivasyonumuz. Türkiye’ye değer katan büyük şirketlerle birlikte çalışmak, onların Turkcell’in ürettiği dijital ürün ve servisleri kullandığını görmek bizler için gurur verici”

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, ülkemizin en değerli şirketlerince tercih ediliyor. Yeni açıklanan Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin yüzde 88’i Turkcell ile Türkiye için çalışıyor. Listede yer alan ilk 10 şirketin ise tümü Turkcell’den hizmet alıyor.

Turkcell, güçlü altyapısı ve kurumsal şirketlere sunduğu dijital ürün ve servislerle Türkiye’nin en büyük şirketlerince tercih ediliyor. Ülkemizin ekonomisinde söz sahibi, en güçlü şirketlerin sıralandığı “Fortune 500 Türkiye 2018” listesindeki şirketlerin yüzde 88’i Turkcell’in sunduğu üstün teknoloji ve kurumsal çözümleri kullanıyor. Listedeki ilk 10 şirketin ise tümü “Turkcell’li”.

Fortune’un en değerli 500 şirket sıralamasının başında enerji şirketleri yer alıyor. Turkcell, bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin yüzde 92’sine hizmet götürüyor. Perakende şirketlerinde penetrasyon oranı ise yüzde 95. Turkcell gelirlerinin büyük kısmı perakende, üretim, sağlık ve lojistik şirketlerinden geliyor.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 araştırmasında, bu sene ondördüncü sırada yer alan Turkcell, kendi içinde dijitalleşirken birlikte çalıştığı şirketlere de dijital dönüşüm yolunda gereken tüm desteği veriyor. 

Murat Erkan: “Şirketlerin ihtiyaçlarına mercek tutuyoruz”

Dünyanın ilk dijital operatörü olarak, şirketlere sağladığı teknolojik çözümlerle her zaman destek olduklarını ifade edenTurkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkanşunları şöyledi:“Turkcell olarak, güçlü altyapımızı yaptığımız veri merkezi yatırımlarımızla daha da güçlendirdik. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için, 2016’da Gebze’de yaptığımız yatırımın ardından gelen talepleri aynı kalitede sunabilmek için bu yıl de yatırıma devam ettik ve İzmir’deki yeni veri merkezimizi açtık. Mükemmel altyapımızın yanı sıra şirketlerin ihtiyaçlarına da mercek tuttuk. İhtiyacaözel dijital çözümler ürettik. Türkiye’nin konusunda uzman çözüm ekipleri ve büyük bir saha ekibi ile hizmet veriyoruz. Gösterdiğimiz gayret karşılığında böylesine tercih ediliyor olmak en büyük motivasyonumuz. Türkiye’ye değer katan büyük şirketlerle birlikte çalışmak, onların Turkcell’in ürettiği dijital ürün ve servisleri kullandığını görmek bizler için gurur verici”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.