Türkiye, Nisan’da Adana’da buluşacak

KÜLTÜR-SANAT 09.02.2018 - 11:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1230+ kez okundu.
 

Türkiye, Nisan’da Adana’da buluşacak

  Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, karnaval coşkusunun şimdiden hissedildiğini aktararak “Desteğimiz de heyecanımız da tam” dedi “OTELLERDE YER KALMADI” Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyaret esnasında karnavala en çok başvurunun bu yıl yapıldığını belirten Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, şehir dışından Adana’da karnaval heyecanına ortak olmaya gelecek misafirler dolayısıyla kentteki otellerde yer kalmadığını ifade etti. “REKOR DENEMESİ YAPILACAK” Karnavalın bu yıl dev organizasyonlara ev sahipliği yapacağını aktaran İlhami Günsel, 8 Nisan 2018’de, Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Beyazevler Çamlık’ta 7000 kişinin aynı anda Serhan Kelleözü’nün efsane şarkısı Akdeniz Akşamları’nı çalacaklarını, Toplu Gitar Çalma Dünya Rekor Denemesi ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediklerini söyledi. “DESTEĞİMİZ VE HEYECANIMIZ TAM” Komiteyi makamında ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye’de savaş olduğu algısının bu gibi karnaval ve sosyal etkinliklerle kırılabileceğini düşündüğünü söylerken, kentin belediye başkanı olarak böylesi geniş katılımlı ve kapsamlı bir karnavalın Adana’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti ve “Desteğimiz ve heyecanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da en yüksek seviyede” dedi. Ziyaretin sonunda Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, destekleri için Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.      

 

Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, karnaval coşkusunun şimdiden hissedildiğini aktararak “Desteğimiz de heyecanımız da tam” dedi

“OTELLERDE YER KALMADI”

Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyaret esnasında karnavala en çok başvurunun bu yıl yapıldığını belirten Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, şehir dışından Adana’da karnaval heyecanına ortak olmaya gelecek misafirler dolayısıyla kentteki otellerde yer kalmadığını ifade etti.

“REKOR DENEMESİ YAPILACAK

Karnavalın bu yıl dev organizasyonlara ev sahipliği yapacağını aktaran İlhami Günsel, 8 Nisan 2018’de, Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Beyazevler Çamlık’ta 7000 kişinin aynı anda Serhan Kelleözü’nün efsane şarkısı Akdeniz Akşamları’nı çalacaklarını, Toplu Gitar Çalma Dünya Rekor Denemesi ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediklerini söyledi.

“DESTEĞİMİZ VE HEYECANIMIZ TAM”

Komiteyi makamında ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye’de savaş olduğu algısının bu gibi karnaval ve sosyal etkinliklerle kırılabileceğini düşündüğünü söylerken, kentin belediye başkanı olarak böylesi geniş katılımlı ve kapsamlı bir karnavalın Adana’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti ve “Desteğimiz ve heyecanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da en yüksek seviyede” dedi.

Ziyaretin sonunda Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi, destekleri için Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.