TÜTÜNEKER’LE 4 MAÇ!..

SPOR 09.10.2019 - 15:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1061+ kez okundu.
 

TÜTÜNEKER’LE 4 MAÇ!..

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’da Ümit Özat’ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlüğü getiren başarılı çalıştırıcı Uğur Tütüneker, Adana derbisiyle birlikte çıktığı 4 lig maçında, takıma 1 galibiyet , 1 mağlubiyet, 2 beraberlik kazandırdı.  Mavi lacivertlilerin başında Adana derbisine çıkan tecrübeli çalıştırıcı, Adanaspor’la yapılan karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Tütüneker, Adana Demirspor’un Bursa karşısındaki oyununda ise yüz güldürdü, mavi lacivertliler bu takıma 4 gol atarak iyi bir başarı yakaladı. Şimşek, Altınordu ile ise 2-2 berabere kaldı, kendi sahasındaki Menemen Belediyespor’a ise 1-0’lık skorla boyun eğdi.  Adana Demirspor, Tütüneker ile çıktığı maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü. Takıma iyi bir ‘hava’ yakalatan Tütüneker, agresif ve istekli bir takım oluşturmaya çalıştığını belirterek, “Her antrenmanda daha çok çalışarak daha iyi sonuçlar elde edeceğiz” dedi. Başarılı çalıştırıcı, hataların üzerine giderek çözme peşinde olacağını anlatarak, gol yollarında da daha etkili olmak için çaba göstereceklerini bildirdi.

 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’da Ümit Özat’ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlüğü getiren başarılı çalıştırıcı Uğur Tütüneker, Adana derbisiyle birlikte çıktığı 4 lig maçında, takıma 1 galibiyet , 1 mağlubiyet, 2 beraberlik kazandırdı. 
Mavi lacivertlilerin başında Adana derbisine çıkan tecrübeli çalıştırıcı, Adanaspor’la yapılan karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Tütüneker, Adana Demirspor’un Bursa karşısındaki oyununda ise yüz güldürdü, mavi lacivertliler bu takıma 4 gol atarak iyi bir başarı yakaladı. Şimşek, Altınordu ile ise 2-2 berabere kaldı, kendi sahasındaki Menemen Belediyespor’a ise 1-0’lık skorla boyun eğdi. 
Adana Demirspor, Tütüneker ile çıktığı maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü. Takıma iyi bir ‘hava’ yakalatan Tütüneker, agresif ve istekli bir takım oluşturmaya çalıştığını belirterek, “Her antrenmanda daha çok çalışarak daha iyi sonuçlar elde edeceğiz” dedi. Başarılı çalıştırıcı, hataların üzerine giderek çözme peşinde olacağını anlatarak, gol yollarında da daha etkili olmak için çaba göstereceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.