ULAŞIM SANCISI!

GÜNDEM 14.01.2020 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2058+ kez okundu.
 

ULAŞIM SANCISI!

Adana’da şehiriçi trafiğinde yaşanan sorunları büyük ölçüde çözmesi planlanan yatırımlara, Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeydan Karalar, geldiği günden bu yana dokunmadı.  3 KÖPRÜ ASKIDA BEKLİYOR! Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlattığı Devlet Bahçeli Köprüsü, Galeria civarından geçen ve Sularla Orhan Kemal Bulvarı’nı bağlayacak köprü ile Girne köprüsü genişletme çalışması, 9 aydan bu yana askıya alındı.  ULAŞIMI ÇÖZECEK PROJELERE ÇİVİ ÇAKAMADIK Trafiğe çıkan araç sayısı yıldan yıla artarken yollarda araç geçişlerine uygun düzenlemeler yapılmıyor. AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, “Geçmiş dönemden, gerçekten şehrin en büyük sorunlarından ulaşımın çözümü noktasında önemli olacağına inandığımız projelere daha çivi çakamadık” serzenişinde bulundu.  BİRŞEY OLSUN ARTIK  Gülaçtı, şunları kaydetti: “2019 Nisan’ından bugüne geldik. Başkandan bugüne kadar ciddi anlamda bir proje duyamadık. Yoldur, altyapıdır, kavşaktır, tamirattır, peyzajdır bunları geçiyorum. Bunları yapmazsak bir anlamı yok. Adana söz konusu ise hep beraberiz. Adana'nın sorunu bitmez, Adana'nın borcu da bitmez. Belediyeler borçlanabilir, yeter ki hizmete dönsün, yeter ki projeye dönsün. Şehrime bir şey olsun artık. Büyükşehir Belediye meclis üyesi olan değil, eczacı biri olan ben; mutlu olayım, biraz da ben gururlanayım.”

Adana’da şehiriçi trafiğinde yaşanan sorunları büyük ölçüde çözmesi planlanan yatırımlara, Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeydan Karalar, geldiği günden bu yana dokunmadı. 

3 KÖPRÜ ASKIDA BEKLİYOR!
Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlattığı Devlet Bahçeli Köprüsü, Galeria civarından geçen ve Sularla Orhan Kemal Bulvarı’nı bağlayacak köprü ile Girne köprüsü genişletme çalışması, 9 aydan bu yana askıya alındı. 
ULAŞIMI ÇÖZECEK PROJELERE ÇİVİ ÇAKAMADIK
Trafiğe çıkan araç sayısı yıldan yıla artarken yollarda araç geçişlerine uygun düzenlemeler yapılmıyor. AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, “Geçmiş dönemden, gerçekten şehrin en büyük sorunlarından ulaşımın çözümü noktasında önemli olacağına inandığımız projelere daha çivi çakamadık” serzenişinde bulundu. 
BİRŞEY OLSUN ARTIK 
Gülaçtı, şunları kaydetti: “2019 Nisan’ından bugüne geldik. Başkandan bugüne kadar ciddi anlamda bir proje duyamadık. Yoldur, altyapıdır, kavşaktır, tamirattır, peyzajdır bunları geçiyorum. Bunları yapmazsak bir anlamı yok. Adana söz konusu ise hep beraberiz. Adana'nın sorunu bitmez, Adana'nın borcu da bitmez. Belediyeler borçlanabilir, yeter ki hizmete dönsün, yeter ki projeye dönsün. Şehrime bir şey olsun artık. Büyükşehir Belediye meclis üyesi olan değil, eczacı biri olan ben; mutlu olayım, biraz da ben gururlanayım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.