ULUDAĞ: BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİNİN GÖSTERDGESİDİR

GÜNDEM 24.07.2020 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1649+ kez okundu.
 

ULUDAĞ: BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİNİN GÖSTERDGESİDİR

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü olan bu günün ülkemiz için önemli bir başlangıç ve dönüm noktası olduğunu belirtti.
Başkan Uludağ , tarafsız ve özgür bir basının varlığının güçlü bir demokrasinin göstergesi olduğunu ifade ederek, basın yayın çalışanlarının  ise kurumlarının isimsiz kahramanları olduğunu belirtti .. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Bilal Uludağ  mesajında şunları kaydetti; "İlimizde basın-yayın hizmeti veren kuruluşlar ülkemizin ve toplumun çıkarlarını ön planda tutarak, büyük bir sorumluluk anlayışı içinde,  adil bir duyarlılık göstermeleri ise her türlü takdirin üzerindedir. Yazılı ve görsel basın kamuoyuna tarafsız doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek toplumu aydınlatmaya devam etmektedir. Son yıllarda teknolojinin hızla gelişmesi ile internet haberciliği de hayatımızda önemli yer tutmakta ve çok kısa sürede tüm olaylardan haberdar olabilmekteyiz. Basının meslek ilkeleri doğrultusunda tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla çalışmalarının devamını dileyerek, gazetecilerin her zaman özgür ve sansürsüz bir ortamda görevlerini yapmalarını temenni ediyorum dedi”        
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü olan bu günün ülkemiz için önemli bir başlangıç ve dönüm noktası olduğunu belirtti.

Başkan Uludağ , tarafsız ve özgür bir basının varlığının güçlü bir demokrasinin göstergesi olduğunu ifade ederek, basın yayın çalışanlarının  ise kurumlarının isimsiz kahramanları olduğunu belirtti ..

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Bilal Uludağ  mesajında şunları kaydetti; "İlimizde basın-yayın hizmeti veren kuruluşlar ülkemizin ve toplumun çıkarlarını ön planda tutarak, büyük bir sorumluluk anlayışı içinde,  adil bir duyarlılık göstermeleri ise her türlü takdirin üzerindedir.

Yazılı ve görsel basın kamuoyuna tarafsız doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek toplumu aydınlatmaya devam etmektedir. Son yıllarda teknolojinin hızla gelişmesi ile internet haberciliği de hayatımızda önemli yer tutmakta ve çok kısa sürede tüm olaylardan haberdar olabilmekteyiz. Basının meslek ilkeleri doğrultusunda tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla çalışmalarının devamını dileyerek, gazetecilerin her zaman özgür ve sansürsüz bir ortamda görevlerini yapmalarını temenni ediyorum dedi”

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.