ULUDAĞ; GÜN GÜNAHLARDAN BERAT ETME GÜNÜDÜR

GÜNDEM 07.04.2020 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1871+ kez okundu.
 

ULUDAĞ; GÜN GÜNAHLARDAN BERAT ETME GÜNÜDÜR

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Berat Kandili vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerekmektedir” dedi.     Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ: Gün günahlardan berat etme günüdür   Başkan Uludağ, Berat Kandili ile ilgili yayınladığı mesajda; “Berat Kandili aynı zamanda mübarek Ramazan Ayını müjdeleyen bir zaman dilimidir. Mübarek gün ve geceler günahlardan berat etmek için bir vesile olarak görülmelidir. Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir. Berat Kandilinde yapılan dua ve iyiliklerin önemi büyüktür. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim. Peygamber Efendimiz (S.A.V) birçok hadis-i şeriflerinde Berat Gecesi'nin feyiz ve bereketine dikkat çekmektedir. Bu vesile ile Berat kandilinizi kutluyor, memleketimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, birlik ve beraberlik getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Berat Kandili vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerekmektedir” dedi.

 

  Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ: Gün günahlardan berat etme günüdür

  Başkan Uludağ, Berat Kandili ile ilgili yayınladığı mesajda; “Berat Kandili aynı zamanda mübarek Ramazan Ayını müjdeleyen bir zaman dilimidir. Mübarek gün ve geceler günahlardan berat etmek için bir vesile olarak görülmelidir. Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir. Berat Kandilinde yapılan dua ve iyiliklerin önemi büyüktür. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim. Peygamber Efendimiz (S.A.V) birçok hadis-i şeriflerinde Berat Gecesi'nin feyiz ve bereketine dikkat çekmektedir. Bu vesile ile Berat kandilinizi kutluyor, memleketimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, birlik ve beraberlik getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.