Uludağ: Sarıçam’ın sorunlarını çözmek için varız

GÜNDEM 09.09.2018 - 18:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2268+ kez okundu.
 

Uludağ: Sarıçam’ın sorunlarını çözmek için varız

  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ilçesindeki problemleri yerinde incelemek, çözüm üretmek amacıyla her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede vatandaşlarının problemlerini dinlemek için ziyaretler gerçekleştiren Uludağ  “Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla beraberiz. Sarıçam’ın sorunlarını yerinde görüp dinleyerek, çözümü için çalışıyoruz.” dedi.    Esentepe ve Yeşiltepe mahallelerini ayıran Dilek Atlığ Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve yoğun ilgi gören Başkan Bilal Uludağ, vatandaşlara  yapılan hizmetleri anlatıyor. Daha sonra onların  sorunlarını  dinleyen Bilal Uludağ “ Sarıçam’a seçim öncesinde verdiğimiz sözlerin daha fazlasını gerçekleştirdik. Ancak bu demek değildir ki yapacaklarımız  sadece bu verdiğimiz hizmetlerle  sınırlı kalacak. Devamlı  vatandaşlarımızla görüşerek güncel problemleri öğrenip anında çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.    Yaz boyunca sürekli mahalleleri gezen ve vatandaşlarla görüşen Başkan Bilal Uludağ “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için ayrıca her Çarşamba halk günü düzenliyoruz. Ancak bununla yetinmiyor, hemşerilerimizle yüz yüze görüşmek için bizi ziyarete gelemeyen vatandaşlarımızın yanlarına giderek sorunlarını dinliyoruz. İlçemize hizmeti, makam odasından değil, halkımızın yanına gidip sorunlarını dinleyerek yapıyoruz. Onların görüşleri bizler için çok  önemli.” şeklinde konuştu.  

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ilçesindeki problemleri yerinde incelemek, çözüm üretmek amacıyla her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede vatandaşlarının problemlerini dinlemek için ziyaretler gerçekleştiren Uludağ  “Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla beraberiz. Sarıçam’ın sorunlarını yerinde görüp dinleyerek, çözümü için çalışıyoruz.” dedi. 

 

Esentepe ve Yeşiltepe mahallelerini ayıran Dilek Atlığ Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve yoğun ilgi gören Başkan Bilal Uludağ, vatandaşlara  yapılan hizmetleri anlatıyor. Daha sonra onların  sorunlarını  dinleyen Bilal Uludağ “ Sarıçam’a seçim öncesinde verdiğimiz sözlerin daha fazlasını gerçekleştirdik. Ancak bu demek değildir ki yapacaklarımız  sadece bu verdiğimiz hizmetlerle  sınırlı kalacak. Devamlı  vatandaşlarımızla görüşerek güncel problemleri öğrenip anında çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu. 

 

Yaz boyunca sürekli mahalleleri gezen ve vatandaşlarla görüşen Başkan Bilal Uludağ “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için ayrıca her Çarşamba halk günü düzenliyoruz. Ancak bununla yetinmiyor, hemşerilerimizle yüz yüze görüşmek için bizi ziyarete gelemeyen vatandaşlarımızın yanlarına giderek sorunlarını dinliyoruz. İlçemize hizmeti, makam odasından değil, halkımızın yanına gidip sorunlarını dinleyerek yapıyoruz. Onların görüşleri bizler için çok  önemli.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.