Uludağ: Ünlüce’ye kaliteli, modern yollar yapıyoruz

GÜNDEM 16.01.2018 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1648+ kez okundu.
 

Uludağ: Ünlüce’ye kaliteli, modern yollar yapıyoruz

  Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına kış aylarında havalar elverdiğince devam ediliyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam halkı için yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Eskiden köy olan Ünlüce mahallemizde de Sarıçam’a yakışır yollar yapıyoruz. Planlanmalarımız doğrultusunda bu güne kadar birçok mahallede asfalt ve parke yapım çalışmaları tamamlandı.”dedi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  yol yapım çalışmaların da her zaman kaliteye ve modern görünüme ağırlık verdiklerini belirterek, önceliğin hiç asfalt yapılmamış yerler olduğunu ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, “Kış aylarında da hava şartları uygun olduğu zamanlarda yol yapım çalışmalarımıza ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. Daha önce de eskiden köy olan birçok mahallemizde asfalt veya parke taşı ile yollar yaptık.“diye konuştu. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  asfalt çalışmaları devam eden Ünlüce mahallesine beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Belediye meclis üyeleri Tahsin Şahin ve Hacı Ali Yaşar, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile Ünlüce mahallesine giderek devam eden yol çalışmaları yerinde inceledi.  Uludağ,” Bundan sonra yapılacak olan tüm yollarımızda şerit uygulaması sürecek. Fen işlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Tek amacımız Sarıçamlılara hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik.  Daha önce de söylediğimiz gibi 2018’de de asfalt hamlemiz aralıksız sürecek.” şeklinde konuştu. Ünlüce Mahalle Muhtarı Sedat Saygı ise, Başkan Bilal Uludağ ve ekibine yaptıkları hizmetler nedeniyle mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

 

Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına kış aylarında havalar elverdiğince devam ediliyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam halkı için yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Eskiden köy olan Ünlüce mahallemizde de Sarıçam’a yakışır yollar yapıyoruz. Planlanmalarımız doğrultusunda bu güne kadar birçok mahallede asfalt ve parke yapım çalışmaları tamamlandı.”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  yol yapım çalışmaların da her zaman kaliteye ve modern görünüme ağırlık verdiklerini belirterek, önceliğin hiç asfalt yapılmamış yerler olduğunu ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, “Kış aylarında da hava şartları uygun olduğu zamanlarda yol yapım çalışmalarımıza ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. Daha önce de eskiden köy olan birçok mahallemizde asfalt veya parke taşı ile yollar yaptık.“diye konuştu.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  asfalt çalışmaları devam eden Ünlüce mahallesine beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Belediye meclis üyeleri Tahsin Şahin ve Hacı Ali Yaşar, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile Ünlüce mahallesine giderek devam eden yol çalışmaları yerinde inceledi.  Uludağ,” Bundan sonra yapılacak olan tüm yollarımızda şerit uygulaması sürecek. Fen işlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Tek amacımız Sarıçamlılara hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik.  Daha önce de söylediğimiz gibi 2018’de de asfalt hamlemiz aralıksız sürecek.” şeklinde konuştu.

Ünlüce Mahalle Muhtarı Sedat Saygı ise, Başkan Bilal Uludağ ve ekibine yaptıkları hizmetler nedeniyle mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.