ULUSLARARASI KONGREDE 1.LİK VE 2.LİK ÖDÜLÜ

06.06.2018 - 08:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2706+ kez okundu.
 

ULUSLARARASI KONGREDE 1.LİK VE 2.LİK ÖDÜLÜ

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji Ana Bilimdalında görev yapan teknikerler Fatma Vardal ve Seher Taş Antalya’da düzenlenen 12. Uluslararası Radyoteknoloji ve Eğitim Seminerleri toplantısında çeşitli dallarda yaptıkları sunumlarla büyük bir başarıya imza atarak birincilik ve ikincilik ödülüne layık görüldü.
Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen ve Antalya’da yapılan 12. Uluslararası katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri Toplantısına Balcalı’da görevli  Radyoloji  teknikerleri aldıkları ödüllerle damga vurdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji  Anabilim Dalında tekniker olarak görev yapan Fatma Vardal,”üçlü dışlama BT Anjiyografi” adlı çalışmasıyla bildiri sunum alanında birinciliğe layık görülürken, Seher Taş ise “Hepatosellüler Karsinomlu hastalarda küçük partiküllerle transarteyel kemoembolizasyon” tedavisi adlı çalışmayla poster sunum alanında ikincilik ödülü kazandı. Birincilik ödülü sahibi Fatma Vardal, 2000 yılından bu yana ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim toplantılarına, hazırlandıkları çok sayıda sözlü bildiri ve posterlerle katılarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ni başarılı bir şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Vardal, yapılan toplantı ve kursların mesleki eğitim, teknolojik yenilikleri takip etme ve çalışma motivasyonunu artırmakta oldukça etkili olduğunu söyledi. Balcalı Hastanesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerine ve diğer çalışma arkadaşlarına katılım konusunda kendilerine sağladıkları destek için ayrıca teşekkür eden Vardal, Bu süreçlerde aile kavramının da çok önemli olduğunun altını çizerek özelikle yoğun hazırlık döneminde kendisine anlayış gösteren Eşi ve kızı Elvin Vardal’a ayrıca teşekkür etti. Birincilik ve ikincilik ödülüne layık görülen teknikerler günün anısına Balcalı Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kenan Bıçakçı, Prof. Dr. Erol Aksungur, Prof. Dr. Figen Binokay ve diğer çalışma arkadaşları ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji Ana Bilimdalında görev yapan teknikerler Fatma Vardal ve Seher Taş Antalya’da düzenlenen 12. Uluslararası Radyoteknoloji ve Eğitim Seminerleri toplantısında çeşitli dallarda yaptıkları sunumlarla büyük bir başarıya imza atarak birincilik ve ikincilik ödülüne layık görüldü.

Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen ve Antalya’da yapılan 12. Uluslararası katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri Toplantısına Balcalı’da görevli  Radyoloji  teknikerleri aldıkları ödüllerle damga vurdu.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji  Anabilim Dalında tekniker olarak görev yapan Fatma Vardal,”üçlü dışlama BT Anjiyografi” adlı çalışmasıyla bildiri sunum alanında birinciliğe layık görülürken, Seher Taş ise “Hepatosellüler Karsinomlu hastalarda küçük partiküllerle transarteyel kemoembolizasyon” tedavisi adlı çalışmayla poster sunum alanında ikincilik ödülü kazandı.

Birincilik ödülü sahibi Fatma Vardal, 2000 yılından bu yana ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim toplantılarına, hazırlandıkları çok sayıda sözlü bildiri ve posterlerle katılarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ni başarılı bir şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Vardal, yapılan toplantı ve kursların mesleki eğitim, teknolojik yenilikleri takip etme ve çalışma motivasyonunu artırmakta oldukça etkili olduğunu söyledi. Balcalı Hastanesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerine ve diğer çalışma arkadaşlarına katılım konusunda kendilerine sağladıkları destek için ayrıca teşekkür eden Vardal, Bu süreçlerde aile kavramının da çok önemli olduğunun altını çizerek özelikle yoğun hazırlık döneminde kendisine anlayış gösteren Eşi ve kızı Elvin Vardal’a ayrıca teşekkür etti.

Birincilik ve ikincilik ödülüne layık görülen teknikerler günün anısına Balcalı Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kenan Bıçakçı, Prof. Dr. Erol Aksungur, Prof. Dr. Figen Binokay ve diğer çalışma arkadaşları ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.