UNIVERSUM AKADEMİ PROGRAMI İKİNCİ KEZ BAŞLIYOR

EĞİTİM 28.08.2020 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2132+ kez okundu.
 

UNIVERSUM AKADEMİ PROGRAMI İKİNCİ KEZ BAŞLIYOR

  Türkiye’de yılda bir kez yapılan Universum İşveren Markası Akademisi programı, bu yıl katılımın ve ilginin yüksek olması sebebiyle ikinci kez gerçekleşiyor. Dünyanın 60’tan fazla ülkesinde faaliyet gösteren Universum Global’in, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği akademi programına bu yıl gösterilen yoğun ilgi ve talepten ötürü, 29 Eylül’de ikinci bir program açılacak. Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Global Türkiye Lideri Evrim Kuran’ın liderliğini yaptığı ve katılımcılara dünya çapında bir sertifika alma hakkı kazandıran program, Türkiye’de 5. kez yapılacak. Kurumsal ve bireysel tüm katılımcılara açık olan Universum İşveren Markası Akademisi programı, yine online platformlarda katılımcılarla buluşacak. 8 hafta sürecek programın başında, ara döneminde, sonunda Evrim Kuran 3 farklı Türkçe webinarla katılımcılara eğitim verecek. Katılımcılar eğitim süresince Universum Akademi Kütüphanesi üzerinden program materyallerine erişim olanağına sahip olabilecekler. Bu sistem üzerinde çalışarak, ilgili modül altında yer alan dünyanın en iyi uygulamaları, makaleler ve video içeriklere erişebilecekler. Haftalık 4-5 saat zaman ayırarak rahatlıkla tamamlanabilen akademi programı sonunda katılımcılar, seçtikleri modül üzerinden bir proje gerçekleştirerek Universum’un uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanacak ve Universum İş Veren Markası Akademisi sertifikası sahibi olacaklar.   2020’nin ilk programına katılan ve online sertifika programını başarıyla tamamlayarak uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii İç İletişim ve İşveren Markası Şefi Münteha Mangan, “İşveren Markası Akademisi'nin küresel ağına katıldığım için çok mutluyum. Sadece İK alanına henüz başlayan çalışanlara değil, bu alandaki kıdemli profesyonellere de kesinlikle öneririm. En iyi uygulamalar ile faydalı kaynaklara erişmek için harika bir fırsat.” dedi. Yine ilk programa katılan ve programın oldukça verimli geçtiğini belirten, Mercedes-Benz Türk Yetenek Yönetimi ve İşveren Markası Müdür Yardımcısı Ebru Veysel, “Hem işveren markası konusunda uzun zamandır çalışan, hem de yeni başlayanların faydalanabileceğini düşündüğüm, içeriği oldukça zengin bir programdı. Farklı firmalardan katılımcıların paylaşımları yeni bakış açıları kazanmamı sağladı ve bana birçok konuda ilham verdi. Oluşan network içinde de paylaşımlarımızın devam edeceğini umuyorum.” dedi. Program için; 29 Eylül 2020 tarihine kadar,  www.dinamo.co adresine giriş yaparak veya info@dinamo.co ‘ya mail atarak iletişime geçebilirsiniz.  Universum İşveren Markası Akademisi’nin bugün 700’den farklı şirkette, 1.000’in üzerinde sertifikalı mezunu bulunuyor. Ayrıntılı Bilgi İçin: www.dinamo.co

 

Türkiye’de yılda bir kez yapılan Universum İşveren Markası Akademisi programı, bu yıl katılımın ve ilginin yüksek olması sebebiyle ikinci kez gerçekleşiyor.

Dünyanın 60’tan fazla ülkesinde faaliyet gösteren Universum Global’in, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği akademi programına bu yıl gösterilen yoğun ilgi ve talepten ötürü, 29 Eylül’de ikinci bir program açılacak. Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Global Türkiye Lideri Evrim Kuran’ın liderliğini yaptığı ve katılımcılara dünya çapında bir sertifika alma hakkı kazandıran program, Türkiye’de 5. kez yapılacak.

Kurumsal ve bireysel tüm katılımcılara açık olan Universum İşveren Markası Akademisi programı, yine online platformlarda katılımcılarla buluşacak. 8 hafta sürecek programın başında, ara döneminde, sonunda Evrim Kuran 3 farklı Türkçe webinarla katılımcılara eğitim verecek. Katılımcılar eğitim süresince Universum Akademi Kütüphanesi üzerinden program materyallerine erişim olanağına sahip olabilecekler. Bu sistem üzerinde çalışarak, ilgili modül altında yer alan dünyanın en iyi uygulamaları, makaleler ve video içeriklere erişebilecekler.

Haftalık 4-5 saat zaman ayırarak rahatlıkla tamamlanabilen akademi programı sonunda katılımcılar, seçtikleri modül üzerinden bir proje gerçekleştirerek Universum’un uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanacak ve Universum İş Veren Markası Akademisi sertifikası sahibi olacaklar.  

2020’nin ilk programına katılan ve online sertifika programını başarıyla tamamlayarak uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii İç İletişim ve İşveren Markası Şefi Münteha Mangan, “İşveren Markası Akademisi'nin küresel ağına katıldığım için çok mutluyum. Sadece İK alanına henüz başlayan çalışanlara değil, bu alandaki kıdemli profesyonellere de kesinlikle öneririm. En iyi uygulamalar ile faydalı kaynaklara erişmek için harika bir fırsat.” dedi.

Yine ilk programa katılan ve programın oldukça verimli geçtiğini belirten, Mercedes-Benz Türk Yetenek Yönetimi ve İşveren Markası Müdür Yardımcısı Ebru Veysel, “Hem işveren markası konusunda uzun zamandır çalışan, hem de yeni başlayanların faydalanabileceğini düşündüğüm, içeriği oldukça zengin bir programdı. Farklı firmalardan katılımcıların paylaşımları yeni bakış açıları kazanmamı sağladı ve bana birçok konuda ilham verdi. Oluşan network içinde de paylaşımlarımızın devam edeceğini umuyorum.” dedi.

Program için; 29 Eylül 2020 tarihine kadar,  www.dinamo.co adresine giriş yaparak veya info@dinamo.co ‘ya mail atarak iletişime geçebilirsiniz. 

Universum İşveren Markası Akademisi’nin bugün 700’den farklı şirkette, 1.000’in üzerinde sertifikalı mezunu bulunuyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.dinamo.co

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.