Üniversiteler dünyanın en büyük üçüncü eğitim fuarında buluştu

EĞİTİM 17.02.2018 - 08:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1881+ kez okundu.
 

Üniversiteler dünyanın en büyük üçüncü eğitim fuarında buluştu

  Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen üniversite eğitim fuarlarının en büyük ve en prestijli üçüncüsü; “EURIE Eurasia Higher Education Summit” İstanbul’da düzenlendi. Dünyanın en büyük üçüncü eğitim fuarına katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), önemli işbirliği ve anlaşmalar yaptı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce üniversitenin buluştuğu İstanbul Eğitim Fuarında üniversitelerin temsilcileri, karşılıklı anlaşmalar, öğrenci değişim programları, çeşitli eğitim imkanları gibi konularda anlaşmalar ve tanıtımlar yaptı. Üniversiteler için son derece büyük öneme sahip fuara katılan HKÜ, yoğun ilgi odağı oldu. Anadolu’dan az sayıda üniversitenin katıldığı fuarda HKÜ, dünyanın çeşitli üniversiteleriyle ve katılımcılarıyla birebir görüşebilme ve anlaşabilme fırsatını değerlendirdi. FUARA REKTÖR YILMAZ’DA KATILDI İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, eğitim fuarına katılan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, katılımcılar ve çeşitli üniversitelerle birebir görüşerek, HKÜ hakkında merak edilen soruları cevaplayıp diğer üniversitelerden bilgi aldı. İstanbul’da üç gün süren eğitim fuarı, dünyanın çeşitli üniversitelerini bir araya getirerek, karşılıklı anlaşma ve görüşebilme imkanları sundu. Fuar alanına gelen katılımcılar, temsilciler ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş vb. konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldu.  

 

Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen üniversite eğitim fuarlarının en büyük ve en prestijli üçüncüsü; “EURIE Eurasia Higher Education Summit” İstanbul’da düzenlendi. Dünyanın en büyük üçüncü eğitim fuarına katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), önemli işbirliği ve anlaşmalar yaptı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce üniversitenin buluştuğu İstanbul Eğitim Fuarında üniversitelerin temsilcileri, karşılıklı anlaşmalar, öğrenci değişim programları, çeşitli eğitim imkanları gibi konularda anlaşmalar ve tanıtımlar yaptı. Üniversiteler için son derece büyük öneme sahip fuara katılan HKÜ, yoğun ilgi odağı oldu. Anadolu’dan az sayıda üniversitenin katıldığı fuarda HKÜ, dünyanın çeşitli üniversiteleriyle ve katılımcılarıyla birebir görüşebilme ve anlaşabilme fırsatını değerlendirdi.

FUARA REKTÖR YILMAZ’DA KATILDI

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, eğitim fuarına katılan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, katılımcılar ve çeşitli üniversitelerle birebir görüşerek, HKÜ hakkında merak edilen soruları cevaplayıp diğer üniversitelerden bilgi aldı.

İstanbul’da üç gün süren eğitim fuarı, dünyanın çeşitli üniversitelerini bir araya getirerek, karşılıklı anlaşma ve görüşebilme imkanları sundu. Fuar alanına gelen katılımcılar, temsilciler ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş vb. konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.