ÜNLÜ RAPÇİ MİRAC YENİ ŞARKISIYLA LİSTELERİN BAŞINDA

MAGAZİN 19.12.2020 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2126+ kez okundu.
 

ÜNLÜ RAPÇİ MİRAC YENİ ŞARKISIYLA LİSTELERİN BAŞINDA

    Ünlü Rap Sanatçısı Mirac yeni şarkısı Nara ile listelerin başına çıkmaya aday oldu. Yayınlandığı ilk 4 saatte izlenmelerinin hızla artmasıyla dikkat çeken ünlü sanatçı, sosyal medyada da büyük ilgi topladı       Ünlü Rap Sanatçısı Mirac yeni şarkısı Nara’yı sevenleriyle buluşturdu. Kısa sürede büyük ilgili gören şarkının izlenmelerinin hızla artması sosyal medyanın da gündemini oluşturdu. Susamam şarkısındaki açıklamaları ve  Sagopa Kajmer ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sıklıkla gündeme gelen sanatçının yeni şarkısı ise büyük beğeni topladı.   Uzun yıllardır sektörün içinde başarılı şarkılara imza atan sanatçı, bu alanda eğitimini tamamlayarak çalışmalarına başladı. Birçok ünlü isimle çalışan sanatçı kariyerinde hızla ilerleyerek birçok başarılı şarkıyı seslendirdi. 10 yıldan fazladır bu işi yaptığını ve her yeni şarkıda ilk şarkı heyecanını yaşadığını belirten sanatçı, Nara’nın özel bir yeri olduğunu paylaştı.

 

 

Ünlü Rap Sanatçısı Mirac yeni şarkısı Nara ile listelerin başına çıkmaya aday oldu. Yayınlandığı ilk 4 saatte izlenmelerinin hızla artmasıyla dikkat çeken ünlü sanatçı, sosyal medyada da büyük ilgi topladı

 

 

 

Ünlü Rap Sanatçısı Mirac yeni şarkısı Nara’yı sevenleriyle buluşturdu. Kısa sürede büyük ilgili gören şarkının izlenmelerinin hızla artması sosyal medyanın da gündemini oluşturdu. Susamam şarkısındaki açıklamaları ve  Sagopa Kajmer ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sıklıkla gündeme gelen sanatçının yeni şarkısı ise büyük beğeni topladı.

 

Uzun yıllardır sektörün içinde başarılı şarkılara imza atan sanatçı, bu alanda eğitimini tamamlayarak çalışmalarına başladı. Birçok ünlü isimle çalışan sanatçı kariyerinde hızla ilerleyerek birçok başarılı şarkıyı seslendirdi. 10 yıldan fazladır bu işi yaptığını ve her yeni şarkıda ilk şarkı heyecanını yaşadığını belirten sanatçı, Nara’nın özel bir yeri olduğunu paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.