“Unutmadık, unutturmayacağız”

GÜNDEM 12.07.2018 - 11:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1154+ kez okundu.
 

“Unutmadık, unutturmayacağız”

  Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar,  hain FETÖ/PDY’nin başta Türk Silahlı Kuvvetler olmak üzere, devletin birçok kurumunda gizlenmiş işbirlikçilerinin 15 Temmuz’da darbe kalkışmasını Türk Milletinin sağ duyusu sayesinde önlendiğini söyledi. Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “15 Temmuz, Türkiye Cumhuriyetinin kahramanlık destanıdır. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” dedi. Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, açıklamasında özetle şunları söyledi: “Bundan tam 2 yıl önceydi, Türkiye düşmanlarına taşeronluk yapmayı kabullenmiş, vatan sevgisinden yoksun, gözü dönmüş FETÖ/PDY’nin kanlı işgal girişimine devlet olarak, millet olarak maruz kalmamız. Emekçiler olarak bizler de ellerimizde Ay-Yıldızlı Bayraklarla meydanlardaydık devletimize, demokrasimize sahip çıkmak için. Emekçiler de hainlerin hedefi oldu. Emekçiler de şehit oldu, gazi oldu. FETÖ’ nün yasa dışı ve insanlık dışı bütün yöntemleri parmak ısırtacak ustalıkla kullanan, devletimizi ve milletimizi hedef alan uluslararası organizasyonun ürünü olduğunu ve nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğümüzü bugün daha iyi anlıyoruz. Yaklaşık kırk yıldır insani, dini ve siyasi duyarlılıklarımızı profesyonelce kullanarak devletimizin bütün kurumlarına sinsice sızdıklarını ve işgal için hazırlandıklarını bugün daha iyi anlıyoruz.15 Temmuz işgal girişimi devletimizi ve millet olarak özgürlüğümüzü korumak için daha dikkatli ve daha duyarlı olmamız gerektiğini, birlik-beraberlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu anlatan acı bir tecrübe oldu. Millet olarak huzur ve güven içinde yaşamamızın ve tekrar darbe/işgal girişimlerini önlemenin yolu, başta FETÖ ve PKK terör örgütleri olmak üzere bütün terör örgütlerinin kökünü kazımaktan, daha fazla demokrasiden ve hukukun üstünlüğüne dayalı devlet olmaktan geçmektedir. Türk-İş topluluğu olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi desteklemeyi, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Hiçbir ayırım yapılmaksızın ihanet edenler yakalanmalı ve yargılanarak hak ettikleri cezayı çekmelidirler. Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağımız gibi 15 Temmuz’u, devletimize ve milletimize ihanet edenleri, bizlere büyük acılar yaşatanları da unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

 

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar,  hain FETÖ/PDY’nin başta Türk Silahlı Kuvvetler olmak üzere, devletin birçok kurumunda gizlenmiş işbirlikçilerinin 15 Temmuz’da darbe kalkışmasını Türk Milletinin sağ duyusu sayesinde önlendiğini söyledi. Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “15 Temmuz, Türkiye Cumhuriyetinin kahramanlık destanıdır. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, açıklamasında özetle şunları söyledi:

“Bundan tam 2 yıl önceydi, Türkiye düşmanlarına taşeronluk yapmayı kabullenmiş, vatan sevgisinden yoksun, gözü dönmüş FETÖ/PDY’nin kanlı işgal girişimine devlet olarak, millet olarak maruz kalmamız. Emekçiler olarak bizler de ellerimizde Ay-Yıldızlı Bayraklarla meydanlardaydık devletimize, demokrasimize sahip çıkmak için. Emekçiler de hainlerin hedefi oldu. Emekçiler de şehit oldu, gazi oldu. FETÖ’ nün yasa dışı ve insanlık dışı bütün yöntemleri parmak ısırtacak ustalıkla kullanan, devletimizi ve milletimizi hedef alan uluslararası organizasyonun ürünü olduğunu ve nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğümüzü bugün daha iyi anlıyoruz. Yaklaşık kırk yıldır insani, dini ve siyasi duyarlılıklarımızı profesyonelce kullanarak devletimizin bütün kurumlarına sinsice sızdıklarını ve işgal için hazırlandıklarını bugün daha iyi anlıyoruz.15 Temmuz işgal girişimi devletimizi ve millet olarak özgürlüğümüzü korumak için daha dikkatli ve daha duyarlı olmamız gerektiğini, birlik-beraberlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu anlatan acı bir tecrübe oldu. Millet olarak huzur ve güven içinde yaşamamızın ve tekrar darbe/işgal girişimlerini önlemenin yolu, başta FETÖ ve PKK terör örgütleri olmak üzere bütün terör örgütlerinin kökünü kazımaktan, daha fazla demokrasiden ve hukukun üstünlüğüne dayalı devlet olmaktan geçmektedir.

Türk-İş topluluğu olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi desteklemeyi, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmayı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Hiçbir ayırım yapılmaksızın ihanet edenler yakalanmalı ve yargılanarak hak ettikleri cezayı çekmelidirler. Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağımız gibi 15 Temmuz’u, devletimize ve milletimize ihanet edenleri, bizlere büyük acılar yaşatanları da unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.