“UYUMA” PROJESİ M1 ADANA’DA HALKA ULAŞIYOR!

GÜNDEM 27.01.2021 - 15:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2213+ kez okundu.
 

“UYUMA” PROJESİ M1 ADANA’DA HALKA ULAŞIYOR!

  Adana Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşlarımızın uyuşturucunun talebi ve kullanımı hakkında bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla başlattığı  “UYUMA” (Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Aplikasyon Programı) uygulaması M1 Adana AVM’de halka ulaşıyor. 18 Ocak’ta başlayan etkinlik 8 hafta boyunca sürecek.       Adana Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşların uyuşturucunun talebi ile ilgili olarak bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla,M1 Adana AVM işbirliği ile başlattığı proje çerçevesinde vatandaşı bilgilendirme çalışmaları 8 Hafta boyunca sürecek olan çalışmalar Adana Emniyet Müdürlüğü’nün Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi’nin uzman ekipleri tarafından M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde yürütülecek. Etkinlikler süresince vatandaşlarımıza yönelik olarak Uyuşturucu ile mücadele yanında muhtelif Siber Suçlar ile mücadele konusunda da halkı bilgilendiren broşürlerin dağıtımı, yapılıyor.  Madde kullanımı ve bağımlılığı ve UYUMA (Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Aplikasyon Programı) uygulaması hakkında uzman ekiplerin  bilgilendirme  faaliyetleri yürütülüyor.       Emniyet Müdürlüğü Uzman Ekiplerinin Pandemi tedbirlerine uyularak uyuşturucu ile mücadele alanında kullanılan farklı unsurların bizzat tanıtımı vatandaşlardan olumlu tepki alırken, bunun yanında etkinlik sırasında çalışmalara katılan  “Narkotik Detektör Köpeği” özellikle çocuklardan ve gençlerden büyük ilgi görüyor.    M1 Adana Müdürü Yalçın Öz,: “Tüm dünyada büyük bir problem haline gelen madde kullanımı ve bağımlılığı çok boyutlu bir sorun. Böyle bir sorunla etkili ve başarılı mücadele vatandaşlarımızın birlikteliği ve desteği ile yürütülmesi gereken bir süreci kapsıyor. Adana Emniyet Müdürlüğümüz’ün başarı ile sürdürdüğü bu anlamlı ve kararlı mücadelenin daha da öteye götürülmesi,Emniyet Müdürlüğümüz’e bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube biriminin uzman ekiplerinin  bilimsel gerçekler üzerinde edindiği  bilgi ve deneyimlerin vatandaşlarımıza aktarılması ve bu alanda bilinç oluşturulması gerekliliğini de ortaya koymaktadır. Bu çerçevede M1 Adana AVM olarak bu projede yer alıp; Adana Emniyet Müdürlüğümüz’ün uzman ekipleri ve halkımızı buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Dedi.  

 

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşlarımızın uyuşturucunun talebi ve kullanımı hakkında bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla başlattığı  “UYUMA” (Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Aplikasyon Programı) uygulaması M1 Adana AVM’de halka ulaşıyor. 18 Ocak’ta başlayan etkinlik 8 hafta boyunca sürecek.

 

    Adana Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşların uyuşturucunun talebi ile ilgili olarak bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla,M1 Adana AVM işbirliği ile başlattığı proje çerçevesinde vatandaşı bilgilendirme çalışmaları 8 Hafta boyunca sürecek olan çalışmalar Adana Emniyet Müdürlüğü’nün Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi’nin uzman ekipleri tarafından M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde yürütülecek. Etkinlikler süresince vatandaşlarımıza yönelik olarak Uyuşturucu ile mücadele yanında muhtelif Siber Suçlar ile mücadele konusunda da halkı bilgilendiren broşürlerin dağıtımı, yapılıyor.  Madde kullanımı ve bağımlılığı ve UYUMA (Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Aplikasyon Programı) uygulaması hakkında uzman ekiplerin  bilgilendirme  faaliyetleri yürütülüyor.

 

    Emniyet Müdürlüğü Uzman Ekiplerinin Pandemi tedbirlerine uyularak uyuşturucu ile mücadele alanında kullanılan farklı unsurların bizzat tanıtımı vatandaşlardan olumlu tepki alırken, bunun yanında etkinlik sırasında çalışmalara katılan  “Narkotik Detektör Köpeği” özellikle çocuklardan ve gençlerden büyük ilgi görüyor.

 

 M1 Adana Müdürü Yalçın Öz,: “Tüm dünyada büyük bir problem haline gelen madde kullanımı ve bağımlılığı çok boyutlu bir sorun. Böyle bir sorunla etkili ve başarılı mücadele vatandaşlarımızın birlikteliği ve desteği ile yürütülmesi gereken bir süreci kapsıyor.

Adana Emniyet Müdürlüğümüz’ün başarı ile sürdürdüğü bu anlamlı ve kararlı mücadelenin daha da öteye götürülmesi,Emniyet Müdürlüğümüz’e bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube biriminin uzman ekiplerinin  bilimsel gerçekler üzerinde edindiği  bilgi ve deneyimlerin vatandaşlarımıza aktarılması ve bu alanda bilinç oluşturulması gerekliliğini de ortaya koymaktadır. Bu çerçevede M1 Adana AVM olarak bu projede yer alıp; Adana Emniyet Müdürlüğümüz’ün uzman ekipleri ve halkımızı buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.