‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı!

GÜNDEM 15.05.2020 - 10:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1809+ kez okundu.
 

‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı!

İstanbul’da üniversite öğrencisi olarak okuyan 25 yaşındaki M. S.’ye 16 Eylül 2018 günü Facebook hesabı üzerinden bir mesaj geldi. Mesajı gönderen kişi S. B. görünüyordu. S. B., M. S.’nin liseden arkadaşıydı ve Facebook listesine de kayıtlıydı. Gelen mesajda şu ifadeler yer alıyordu: “Senden hoşlanan birisi var. Uzun zamandır seni takip ediyormuş. Kendisi sosyal medya kullanmadığı için benden rica etti.” "KİMLERLE YATTIĞINI BİLİYORUM" M. S., arkadaşından geldiğini düşünerek yanıt verdi ve kendisi ile ilgilenen kişinin kim olduğunu sordu. S. B.’nin hesabından “Facebook şifremi verdim o seni arayacak” yanıtı geldi. M. S. durumdan şüphelenmeyerek beklemeye başladı. Dakikalar sonra M. S., Messenger’ın sesli arama uygulaması üzerinden arandı. S., arayan kişinin arkadaşı S. B. olduğunu düşünerek yanıt verdi ancak gelen ses bir erkeğe aitti. S., arayan kişiye kim olduğunu, arkadaşı S.’nin nerede olduğunu sordu. “S. bana şifresini verdi. Ben seni uzun zamandır koruyup kolladım. Kimlerle yattığını biliyorum sevgilin var mı” diye konuşan kişiye M. S. tepki gösterdi. S. tepki gösterse de arayan kişi tehditlerini sürdürdü. “Senin kimlerle yatıp kalktığına dair videoları babana göndereceğim” diyen kişi S.,’nin telefon rehberindeki bazı numaraları peşi sıra söylemeye başladı.MAĞDUR KADINLARIN LİSTESİ SAVCILIKTA M. S.’nin avukatları, soruşturma süreci devam ederken, Özdemir ile ilgili başka dosya olup olmadığını araştırmaya başladı. Ulaşılan belgelere göre Özdemir’in en az 42 kadını daha mağdur ettiği bilgine ulaşıldı. Özdemir hakkında, Antalya, İstanbul Bakırköy ve Samsun’da davaların açıldığı belirlendi. Özdemir’in Antalya Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mağdur olarak yer alan F. A.’yı da, şantajla otele götürdüğü ve zorla birlikte olduğu belirlendi. Özdemir hakkında en son bir hafta önce Çeşme’de yaşayan G. T. isimli bir kadın şikâyetçi oldu.

İstanbul’da üniversite öğrencisi olarak okuyan 25 yaşındaki M. S.’ye 16 Eylül 2018 günü Facebook hesabı üzerinden bir mesaj geldi. Mesajı gönderen kişi S. B. görünüyordu. S. B., M. S.’nin liseden arkadaşıydı ve Facebook listesine de kayıtlıydı. Gelen mesajda şu ifadeler yer alıyordu: “Senden hoşlanan birisi var. Uzun zamandır seni takip ediyormuş. Kendisi sosyal medya kullanmadığı için benden rica etti.”

"KİMLERLE YATTIĞINI BİLİYORUM"
M. S., arkadaşından geldiğini düşünerek yanıt verdi ve kendisi ile ilgilenen kişinin kim olduğunu sordu. S. B.’nin hesabından “Facebook şifremi verdim o seni arayacak” yanıtı geldi. M. S. durumdan şüphelenmeyerek beklemeye başladı. Dakikalar sonra M. S., Messenger’ın sesli arama uygulaması üzerinden arandı. S., arayan kişinin arkadaşı S. B. olduğunu düşünerek yanıt verdi ancak gelen ses bir erkeğe aitti. S., arayan kişiye kim olduğunu, arkadaşı S.’nin nerede olduğunu sordu. “S. bana şifresini verdi. Ben seni uzun zamandır koruyup kolladım. Kimlerle yattığını biliyorum sevgilin var mı” diye konuşan kişiye M. S. tepki gösterdi. S. tepki gösterse de arayan kişi tehditlerini sürdürdü. “Senin kimlerle yatıp kalktığına dair videoları babana göndereceğim” diyen kişi S.,’nin telefon rehberindeki bazı numaraları peşi sıra söylemeye başladı.MAĞDUR KADINLARIN LİSTESİ SAVCILIKTA
M. S.’nin avukatları, soruşturma süreci devam ederken, Özdemir ile ilgili başka dosya olup olmadığını araştırmaya başladı. Ulaşılan belgelere göre Özdemir’in en az 42 kadını daha mağdur ettiği bilgine ulaşıldı. Özdemir hakkında, Antalya, İstanbul Bakırköy ve Samsun’da davaların açıldığı belirlendi. Özdemir’in Antalya Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mağdur olarak yer alan F. A.’yı da, şantajla otele götürdüğü ve zorla birlikte olduğu belirlendi. Özdemir hakkında en son bir hafta önce Çeşme’de yaşayan G. T. isimli bir kadın şikâyetçi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.