“Vakfa destek her Adanalı’nın görevi”

GÜNDEM 07.11.2019 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1708+ kez okundu.
 

“Vakfa destek her Adanalı’nın görevi”

  Türkiye’nin eğitime destek veren seçkin kurumları arasında yer alan Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı’nın (ATOSEV) Başkanı Serdar Hatipoğlu, vakfın 54 yılda 20 bin üniversite öğrencisine burs verdiğini söyledi. Eğitime hizmet amacıyla kurulan vakfa desteğin kentini seven her Adanalı’nın görevi olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, “Bu manada, odamıza ait arazide vakfımıza gelir amacıyla akaryakıt istasyonu ve butik işyerleri yapılması projesini gündeme getiren ATO Başkan Yardımcısı Sayın Yücel Bayram’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.  TÜRKİYE’NİN SEÇKİN KURUMU  Başarılı, ancak maddi durumları yetersiz üniversite öğrencilerine destek amacıyla 1965 yılında kurulan ATOSEV’in bu yıl Adana’da yaşayan maddi desteğe muhtaç bin 703 başarılı öğrenciye burs verdiğini bildiren Serdar Hatipoğlu, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda 367 öğrenciyi mezun ettiklerini hatırlattı. 54 yılda 20 bin üniversiteliye burs verdiklerini belirten Hatipoğlu, burs verilen öğrenci sayısı bakımından Türkiye’nin en seçkin kurumları arasında yer alan ATOSEV’in sadece Adana’nın ve Çukurova’nın değil, Türkiye’nin göz bebeği kurum olduğunu vurguladı.    BAYRAM VE ATO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR  ATOSEV’e destek amacıyla Beyazevler Mahallesi’nde bulunan ATO’ya ait 5 dönümlük arazide, geliri vakfa aktarılmak üzere akaryakıt istasyonu ve butik işyerleri yapılması projesinden dolayı ATO Başkan Yardımcısı Yücel Bayram ve oda yönetimine teşekkür eden Hatipoğlu, “ATOSEV’in en öncelikli hedefi, Adana’nın Çukurova’nın ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretecek kapasitedeki gençlerin en iyi eğitimi almalarına katkıda bulunmaktır. Çünkü, bilgi ve eğitime destek vererek, çağdaş, donanımlı, üretken, ülkemizin yüz akı insanların yetişmesine katkıda bulunmak, bu ülkede yaşayan herkesin üzerine düşen en anlamlı görevdir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin üniversite eğitimlerine katkıda bulunan ATOSEV’e destek vermek her Adanalı’nın görevi olmalıdır. Bu manada, odamıza ait Beyazevler Mahallesi’ndeki arazinin vakfımıza destek amacıyla değerlendirilecek olması ATOSEV yönetimimizce büyük heyecanla karşılanmıştır. Bu heyecanımız, 25 yıldır atıl olarak duran arazide kentimize yakışacak proje hayata geçirilmesinin yanında, işyerlerinin geliriyle ATOSEV’e sağlanacak kaynakla çok daha fazla üniversiteli gencimizi okutacak olmamızdan kaynaklanmaktadır. Odamız arazisini böyle anlamlı ve hayırlı bir iş için, eğitime hizmet yolunda değerlendiren ATO Başkan Yardımcısı Sayın Yücel Bayram’a, odamız yönetim kuruluna, destek veren meclis üyelerimize, oda üyelerimize ve Adana halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

 


Türkiye’nin eğitime destek veren seçkin kurumları arasında yer alan Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı’nın (ATOSEV) Başkanı Serdar Hatipoğlu, vakfın 54 yılda 20 bin üniversite öğrencisine burs verdiğini söyledi. Eğitime hizmet amacıyla kurulan vakfa desteğin kentini seven her Adanalı’nın görevi olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, “Bu manada, odamıza ait arazide vakfımıza gelir amacıyla akaryakıt istasyonu ve butik işyerleri yapılması projesini gündeme getiren ATO Başkan Yardımcısı Sayın Yücel Bayram’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi. 

TÜRKİYE’NİN SEÇKİN KURUMU 
Başarılı, ancak maddi durumları yetersiz üniversite öğrencilerine destek amacıyla 1965 yılında kurulan ATOSEV’in bu yıl Adana’da yaşayan maddi desteğe muhtaç bin 703 başarılı öğrenciye burs verdiğini bildiren Serdar Hatipoğlu, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda 367 öğrenciyi mezun ettiklerini hatırlattı. 54 yılda 20 bin üniversiteliye burs verdiklerini belirten Hatipoğlu, burs verilen öğrenci sayısı bakımından Türkiye’nin en seçkin kurumları arasında yer alan ATOSEV’in sadece Adana’nın ve Çukurova’nın değil, Türkiye’nin göz bebeği kurum olduğunu vurguladı. 
 
BAYRAM VE ATO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR 
ATOSEV’e destek amacıyla Beyazevler Mahallesi’nde bulunan ATO’ya ait 5 dönümlük arazide, geliri vakfa aktarılmak üzere akaryakıt istasyonu ve butik işyerleri yapılması projesinden dolayı ATO Başkan Yardımcısı Yücel Bayram ve oda yönetimine teşekkür eden Hatipoğlu, “ATOSEV’in en öncelikli hedefi, Adana’nın Çukurova’nın ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretecek kapasitedeki gençlerin en iyi eğitimi almalarına katkıda bulunmaktır. Çünkü, bilgi ve eğitime destek vererek, çağdaş, donanımlı, üretken, ülkemizin yüz akı insanların yetişmesine katkıda bulunmak, bu ülkede yaşayan herkesin üzerine düşen en anlamlı görevdir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin üniversite eğitimlerine katkıda bulunan ATOSEV’e destek vermek her Adanalı’nın görevi olmalıdır. Bu manada, odamıza ait Beyazevler Mahallesi’ndeki arazinin vakfımıza destek amacıyla değerlendirilecek olması ATOSEV yönetimimizce büyük heyecanla karşılanmıştır. Bu heyecanımız, 25 yıldır atıl olarak duran arazide kentimize yakışacak proje hayata geçirilmesinin yanında, işyerlerinin geliriyle ATOSEV’e sağlanacak kaynakla çok daha fazla üniversiteli gencimizi okutacak olmamızdan kaynaklanmaktadır. Odamız arazisini böyle anlamlı ve hayırlı bir iş için, eğitime hizmet yolunda değerlendiren ATO Başkan Yardımcısı Sayın Yücel Bayram’a, odamız yönetim kuruluna, destek veren meclis üyelerimize, oda üyelerimize ve Adana halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.