Vali Demirtaş, “Adana Lezzet Festivali”nin Gerçekleştirileceği Alandaki Son Hazırlıkları İnceledi

KÜLTÜR-SANAT 07.10.2017 - 07:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1069+ kez okundu.
 

Vali Demirtaş, “Adana Lezzet Festivali”nin Gerçekleştirileceği Alandaki Son Hazırlıkları İnceledi

              Vali Mahmut Demirtaş, 6-7 ve 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Adana Lezzet Festivali’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.   Seyhan nehri kenarındaki Merkez Park’taki organizasyon alanında yapılan hazırlıkları, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte inceleyen Vali Demirtaş, Adana Valiliği’nce bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Adana Lezzet Festivali’nin, kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.   Festivali gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Vali Demirtaş, standların kurulduğu organizasyon alanındaki son hazırlıkları yerinde incelemeleri sırasında, bu festivalin düzenlenmesinde emeği geçen ve destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.   Vali Mahmut Demirtaş, yerli ve yabancı tüm lezzet ve turizm dostlarını Adana’ya davet etti.  

 

 

 

 

 

 

 

Vali Mahmut Demirtaş, 6-7 ve 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Adana Lezzet Festivali’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

Seyhan nehri kenarındaki Merkez Park’taki organizasyon alanında yapılan hazırlıkları, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte inceleyen Vali Demirtaş, Adana Valiliği’nce bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Adana Lezzet Festivali’nin, kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

 

Festivali gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Vali Demirtaş, standların kurulduğu organizasyon alanındaki son hazırlıkları yerinde incelemeleri sırasında, bu festivalin düzenlenmesinde emeği geçen ve destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

Vali Mahmut Demirtaş, yerli ve yabancı tüm lezzet ve turizm dostlarını Adana’ya davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.