Vali Demirtaş, ATB’ye Veda Etti

18.06.2020 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1751+ kez okundu.
 

Vali Demirtaş, ATB’ye Veda Etti

Borsa Kompleksinde, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı konuşmada “ATB olarak Adanaya bir şeyler yapmak, ülke ekonomisine katkı koymak için üstün gayret sarf ettiğinizin en yakın tanığıyım. Sizlerde bu ışığı görünce bizim işlerimiz daha kolaylaştı. Adana’da en şanslı olduğum nokta sizlerin varlığı, sivil toplum kuruluşlarının duyarlılığıydı. Adananın meselelerine kapınız her zaman açık oldu. Problemlerin çözümünde sürekli yapıcı oldunuz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ederim.” dedi. 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Vali Demirtaş, “Adanalının mutlu olduğu her iş’te ben mutlu oldum. Üzüldüğü her şeye de ben de üzüldüm. Görev yaptığım 4 yıl içerisinde ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Bizi en fazla üzen 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Bu darbe bizlerin birlik beraberliğine karşı hemde ülke ekonomisine ve coğrafyasına karşı yapılan hain bir girişimdi. Çok şükür bizler tüm Adanalılarla birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bunun üstesinde başarıyla geldik. Adana’daki sivil toplum kuruluşları Türkiye’ye örnek olacak şekilde bir dayanışma gösterdi. Bu anlamda Adanadan huzur içerisinde ayrılıyorum. Kalbim her zaman sizlerle.” diye konuştu.  

Borsa Kompleksinde, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı konuşmada “ATB olarak Adanaya bir şeyler yapmak, ülke ekonomisine katkı koymak için üstün gayret sarf ettiğinizin en yakın tanığıyım. Sizlerde bu ışığı görünce bizim işlerimiz daha kolaylaştı. Adana’da en şanslı olduğum nokta sizlerin varlığı, sivil toplum kuruluşlarının duyarlılığıydı. Adananın meselelerine kapınız her zaman açık oldu. Problemlerin çözümünde sürekli yapıcı oldunuz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ederim.” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Vali Demirtaş, “Adanalının mutlu olduğu her iş’te ben mutlu oldum. Üzüldüğü her şeye de ben de üzüldüm. Görev yaptığım 4 yıl içerisinde ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Bizi en fazla üzen 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Bu darbe bizlerin birlik beraberliğine karşı hemde ülke ekonomisine ve coğrafyasına karşı yapılan hain bir girişimdi. Çok şükür bizler tüm Adanalılarla birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bunun üstesinde başarıyla geldik. Adana’daki sivil toplum kuruluşları Türkiye’ye örnek olacak şekilde bir dayanışma gösterdi. Bu anlamda Adanadan huzur içerisinde ayrılıyorum. Kalbim her zaman sizlerle.” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.