VALİ ELBAN "YARIN ÇOK GENÇ OLACAK" PROJESİ KAPSAMINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 14.04.2021 - 12:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1323+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN "YARIN ÇOK GENÇ OLACAK" PROJESİ KAPSAMINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Süleyman Elban, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında, Tarihi Gelibolu Yarımadası'nı gezip Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret eden gençlerle bir araya geldi. Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Elban, projeye Adana’dan katılan öğrencilerle Çanakkale Şehitliği’ne gerçekleştirdikleri kültür gezisi üzerine sohbet etti. Gençlerin gerçekleştirdikleri gezi ve Çanakkale tarihiyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Elban “İçişleri Bakanlığımızca koordine edilen projemiz, yeni nesillerimize milli ve manevi değerlerimizi ve bu değerlerimize daima sahip çıkmanın önemini anlatıyor. Gençlerimizin, ülkemizin tarihini ve kültürünü bilmesinin yanı sıra bilim, sanat, teknoloji gibi birçok alanda bilgi sahibi olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Bunu sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya daima hazırız çünkü sizler, ülkemizin geleceğisiniz.” dedi.  

Vali Süleyman Elban, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında, Tarihi Gelibolu Yarımadası'nı gezip Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret eden gençlerle bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Elban, projeye Adana’dan katılan öğrencilerle Çanakkale Şehitliği’ne gerçekleştirdikleri kültür gezisi üzerine sohbet etti. Gençlerin gerçekleştirdikleri gezi ve Çanakkale tarihiyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Elban “İçişleri Bakanlığımızca koordine edilen projemiz, yeni nesillerimize milli ve manevi değerlerimizi ve bu değerlerimize daima sahip çıkmanın önemini anlatıyor. Gençlerimizin, ülkemizin tarihini ve kültürünü bilmesinin yanı sıra bilim, sanat, teknoloji gibi birçok alanda bilgi sahibi olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Bunu sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya daima hazırız çünkü sizler, ülkemizin geleceğisiniz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.