Vali Süleyman Elban: Gündoğdu başka dünya

GÜNDEM 12.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2652+ kez okundu.
 

Vali Süleyman Elban: Gündoğdu başka dünya

Gündoğdu Vakfı bünyesinde bulunan Sürdürülebilir Yaşam Alanı ve Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden Adana Valisi Süleyman Elban, yaklaşık 4 saat Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile sohbet etti. Vali Elban, “Gündoğdu Adana değil bambaşka bir dünya” dedi Vali Süleyman Elban, önce Sürdürülebilir Yaşam Alanına geldi. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, burada tüm çocuklara bitkilerin ve meyvelerin hangi şartlarda nasıl yetiştiği, doğa kanunları, iklimler gibi konular ile açık alanda ders yapma, spor aktiviteleri ile enerji atma en önemlisi anne-baba ve çocukları bir arada sosyalleştirme etkinlikleri yapıldığını anlattı. Daha sonra Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ne geçildi. Gökhan Gündoğdu Türkiye’nin ilk Çocuk Üniversitesi’nin kurulduğu yıl İtalya’dan Eğitimin Oscar’ı ödülünü aldığını anlatıp okulu tanıttı. Vali Elban, ayrıca bebeklere dahi yüzme öğreten Uluslararası standartlara sahip yüzme havuzu ve spor salonunu da çok beğendi.   ELBAN: GÖKHAN BEYİ KUTLUYORUM   Adana Valisi Süleyman Elban, “Gökhan bey ile eğitim ve Adana üzerine okadar çok şey konuştuk ki. Gündoğdu bambaşka bir dünya. Burası Adana değil, içine girince kendinizi başka bir yerde hmenizi sağlıyor. Adana için büyük bir şans. Gökhan bey ve emeği geçenleri gerçekten kutluyorum” dedi.    


Gündoğdu Vakfı bünyesinde bulunan Sürdürülebilir Yaşam Alanı ve Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden Adana Valisi Süleyman Elban, yaklaşık 4 saat Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile sohbet etti. Vali Elban, “Gündoğdu Adana değil bambaşka bir dünya” dedi


Vali Süleyman Elban, önce Sürdürülebilir Yaşam Alanına geldi. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, burada tüm çocuklara bitkilerin ve meyvelerin hangi şartlarda nasıl yetiştiği, doğa kanunları, iklimler gibi konular ile açık alanda ders yapma, spor aktiviteleri ile enerji atma en önemlisi anne-baba ve çocukları bir arada sosyalleştirme etkinlikleri yapıldığını anlattı.

Daha sonra Uluslararası Çocuk Üniversitesi’ne geçildi. Gökhan Gündoğdu Türkiye’nin ilk Çocuk Üniversitesi’nin kurulduğu yıl İtalya’dan Eğitimin Oscar’ı ödülünü aldığını anlatıp okulu tanıttı. Vali Elban, ayrıca bebeklere dahi yüzme öğreten Uluslararası standartlara sahip yüzme havuzu ve spor salonunu da çok beğendi.

 

ELBAN: GÖKHAN BEYİ KUTLUYORUM

 

Adana Valisi Süleyman Elban, “Gökhan bey ile eğitim ve Adana üzerine okadar çok şey konuştuk ki. Gündoğdu bambaşka bir dünya. Burası Adana değil, içine girince kendinizi başka bir yerde hmenizi sağlıyor. Adana için büyük bir şans. Gökhan bey ve emeği geçenleri gerçekten kutluyorum” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.