VALİ SÜLEYMAN ELBAN, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN BRİFİNG ALDI

GÜNDEM 08.07.2020 - 10:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2123+ kez okundu.
 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN BRİFİNG ALDI

Vali Süleyman Elban, il genelinde tarımla ilgili gerçekleştirilen tüm çalışmalar hakkında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden brifing aldı. Makam toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ve kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda kent genelinde şimdiye kadar gerçekleştirilen tarım faaliyetleri ile bundan sonra yapılması planlanan yeni çalışmalar hakkında Vali Süleyman Elban’a detaylı bilgiler verildi. Vali Elban, toplantıda yaptığı değerlendirmede verimli topraklarıyla tarımın göz bebeği olan Adana’nın tarımsal potansiyelini daha da yukarılara taşıma hususunda yapılan çalışmaları kararlılıkla devam ettireceklerini dile getirdi. Kentte gerçekleştirilen tarım faaliyetlerinin ülke ekonomisine sağladığı katkının sürdürülebilir olması, hiç kuşkusuz geleneksel tarım anlayışının ötesine geçerek modern tarım anlayışı içerisinde tarımsal faaliyetlerin gerçekleştirilmesine bağlı olduğuna değinen Vali Süleyman Elban Adana’yı tarımın öncü kenti haline getirmek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmasına devam eden Vali Süleyman Elban “Valilik olarak çiftçilerimizin, bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada tüm sıkıntılarıyla yakından ilgilenecek, her zaman onlara destek olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi. Toplantı, yapılan bilgilendirmelerin ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Vali Süleyman Elban, il genelinde tarımla ilgili gerçekleştirilen tüm çalışmalar hakkında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden brifing aldı.

Makam toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ve kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda kent genelinde şimdiye kadar gerçekleştirilen tarım faaliyetleri ile bundan sonra yapılması planlanan yeni çalışmalar hakkında Vali Süleyman Elban’a detaylı bilgiler verildi.

Vali Elban, toplantıda yaptığı değerlendirmede verimli topraklarıyla tarımın göz bebeği olan Adana’nın tarımsal potansiyelini daha da yukarılara taşıma hususunda yapılan çalışmaları kararlılıkla devam ettireceklerini dile getirdi.

Kentte gerçekleştirilen tarım faaliyetlerinin ülke ekonomisine sağladığı katkının sürdürülebilir olması, hiç kuşkusuz geleneksel tarım anlayışının ötesine geçerek modern tarım anlayışı içerisinde tarımsal faaliyetlerin gerçekleştirilmesine bağlı olduğuna değinen Vali Süleyman Elban Adana’yı tarımın öncü kenti haline getirmek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmasına devam eden Vali Süleyman Elban “Valilik olarak çiftçilerimizin, bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada tüm sıkıntılarıyla yakından ilgilenecek, her zaman onlara destek olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı, yapılan bilgilendirmelerin ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.