VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM 11.09.2020 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1501+ kez okundu.
 

VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  Adana’nın ilçelerinin genel durumu Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi. Vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda; ilçelerde gerçekleştirilen eğitim ve sağlık hizmetleri ile güvenlik faaliyetlerini kapsayan tüm kamu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı. İl genelinde yapılan faaliyetler hakkında aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Süleyman Elban “Adana’nın bir bütün olarak tüm ilçeleriyle beraber gelişip kalkınması, potansiyelinin daha da ileri seviyelere taşınması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerin yerine getirilmesi, eksikliklerin giderilmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekmektedir.” dedi. İlçelerde alınan koronavirüs tedbirlerinin de gözden geçirildiği toplantıda, Vali Süleyman Elban, ilçe kaymakamlarından bu süreci en etkin şekilde yönetmelerini istedi. Salgının geniş kitlelere yayılmasının önlenmesinde en önemli tedbirin maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmek olduğunu söyleyerek kış aylarında alınan tedbirlere uyulmaması durumda hasta sayısında artış olabileceğine dikkat çeken Vali Elban, “Vatandaşlarımız ülkesine, milletine ve kendi ailesine olan sorumluluğunu çok basit olan tedbirleri alarak yerine getirmeli yani maske takmalı, fiziki mesafesini korumalı ve kişisel hijyenine önem vermelidir. Ülke olarak biz bu üç altın kurala uyarsak bu mücadeleyi kazanırız.” dedi. Kaymakamlara İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların titizlikle uygulanması talimatını veren Vali Elban, Vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyması, maskesiz dolaşmaması, kişisel hijyenin önemi gibi konularda sürekli bilgilendirilmesini istedi. Ayrıca ilçelerde koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerin de aralıksız devam edilmesi gerektiğini hatırlattı. Toplantı, ilçelerdeki genel durumun ayrıntılı şekilde ele alınmasının ardından yapılan değerlendirmelerle sürdü.  

 

Adana’nın ilçelerinin genel durumu Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda; ilçelerde gerçekleştirilen eğitim ve sağlık hizmetleri ile güvenlik faaliyetlerini kapsayan tüm kamu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

İl genelinde yapılan faaliyetler hakkında aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Süleyman Elban “Adana’nın bir bütün olarak tüm ilçeleriyle beraber gelişip kalkınması, potansiyelinin daha da ileri seviyelere taşınması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerin yerine getirilmesi, eksikliklerin giderilmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekmektedir.” dedi.

İlçelerde alınan koronavirüs tedbirlerinin de gözden geçirildiği toplantıda, Vali Süleyman Elban, ilçe kaymakamlarından bu süreci en etkin şekilde yönetmelerini istedi.

Salgının geniş kitlelere yayılmasının önlenmesinde en önemli tedbirin maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmek olduğunu söyleyerek kış aylarında alınan tedbirlere uyulmaması durumda hasta sayısında artış olabileceğine dikkat çeken Vali Elban, “Vatandaşlarımız ülkesine, milletine ve kendi ailesine olan sorumluluğunu çok basit olan tedbirleri alarak yerine getirmeli yani maske takmalı, fiziki mesafesini korumalı ve kişisel hijyenine önem vermelidir. Ülke olarak biz bu üç altın kurala uyarsak bu mücadeleyi kazanırız.” dedi.

Kaymakamlara İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların titizlikle uygulanması talimatını veren Vali Elban, Vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyması, maskesiz dolaşmaması, kişisel hijyenin önemi gibi konularda sürekli bilgilendirilmesini istedi. Ayrıca ilçelerde koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerin de aralıksız devam edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Toplantı, ilçelerdeki genel durumun ayrıntılı şekilde ele alınmasının ardından yapılan değerlendirmelerle sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.